S. O. S! Miért nincs még senkim?
Úgy értem, miért nincs még pasim?(17/L)
Már mindenkinek van párja, csak nekem nincs.(Most nem azt szeretném, hogy "legyen pasim gyorsan, mert már mindenkinek..., vagy tudjak szeretkezni, nem, egyszerűen csak nem tudom senkinek kimutatni a szeretetem).
Ah, még mindig nem bírom normálisan elmagyarázni... Azért szeretnék magam mellé valakit, mert szükségem van mások szeretetére, vagy vmi ilyesmi... A suliban is csak azt látom, hogy kézenfogva megy mindenki és olyan boldogok. Nincs semmi gonduk, mert ott vannak egymásnak. Nekem pedig nincs senkim, akihez odabújhatnék, szeretgethetném... Nézem a romantikus filmeket, de ott is csak azt látom, hogy összejön a 2 főszereplő és nagyon szeretik egymást, semmi sem állhat közéjük.
Igaz, nem vagyok a legszebb(tehát kettétörik a tükör). De én mindent megteszek: szedem a szemöldököm, borotválom a végtagjaimat(amióta az eszemet tudom, olyan hosszú és erős szőrzetem van, mint egy mamutnak), próbálom a divatot követni. Nem vagyok molett, 56 kg. vagyok(talán még soványka is).
Volt egy "szerelmem", de az is csak gyermekszerelem volt, talán 6-7 éves lehettem.
Senki rám sem néz... Végem van, egyedül fogok meghalni! :'S
egyszerűen csak rossz pasiknál kezdeményeztél.
ne legyél ilyen elkeseredett. Mosolyogj sokat és állj a dologhoz pozitívan. Még csak 17 vagy, nem késtél le semmiről.
Na énis így vagyok,csak azzal a különbséggel,hogy én szép vagyok.
És nagyon válogatós.ezért nincs pasim..
És ha valaki egy picit sem tetszik azzal nem is tudok/szeretnék járni mert nem vonzódom hozzá.
Néha már azt kívánom hogy legyek tök átlagos csaj akit nem bámulnak meg,és nem szólogatnak be neki..
Néha elgondolkodom hogy még a csúnyábbaknak is van pasijuk én meg itt vagyok egyedül..
Egyszerűen nemtudok változni..
Hidd el hogy találni fogsz pasit!
Én szerencsére nem vagyok válogatós :) Uccsó válaszoló: remélem te is megtalálod a párod :)
Az egyik srác, akit leszólítottam eszméletlen "csúnya" volt, de felületesen ismertem és úgy gondoltam kedves, meg biztos nagyon aranyos, ezért elhívtam(volna), de lepattintott magáról...
Mutatnál képet? Ha ide nem akarod feltenni, elküldheted privátban is. Csak kíváncsi vagyok rá, hogy nézel ki.
Épp nekem sincs párom. Én se vagyok szép. Eddig egy barátnőm volt. De úgy érzem, ha akarnék, összejöhetnék egy-két csajjal. Lehet, hogy irtózatosan lekoptatnának, de itt már maga a gondolat megvan, az, hogy én elhiszem, hogy tényleg össze tudnék jönni velük.
Neked is erre van szükséged. Érd el, hogy ne te legyél egy fiú barátnője, hanem a fiú akarjon a te pasid lenni. Egyszer ezt tanácsolták nekem. És már teljesen egyetértek ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!