Mit csináljak? Nincs pénzem és nincs is kitöl segítséget kérnem, nincsenek rokonaim se senkim! Hová lehet ilyenkor fordulni?
Figyelt kérdés
az okoskodós bunkóságokra NEM vagyok kíváncsi!!!,inkább tanácsokra,hogy hová fordulhatnék.
az önkormányzatnál sajnos még nem kaphatok,majd csak két hét mulva. :(
lenne 1-2dolog amit el tudnék adni,de nem veszi senki...
eddig volt rá kereslet,de most semmi.dolgozni meg még nem tudok :(
mit csináljak most??? teljesen kétségbe estem. :'(
2009. nov. 26. 19:36
1/8 A kérdező kommentje:
ja és még annyi,hogy annyira sincs pénzem,hogy kaját vegyek :(((
2009. nov. 26. 19:40
2/8 anonim válasza:
Háát, így ötlet nem sok, de talán mégis bepróbálkozhatnál az önkormányzatnál, mondjad nekik, hogy egy filléred sincs, hátha ők el tudnak irányítani valahová. Egyébként merre laksz? És miért nem tudsz dolgozni?
3/8 A kérdező kommentje:
békés megyei vagyok.gyesen vagyok a kisbabámmal.eddig semmi baj nem volt,itthon tudtam dolgozni,de mint már írtam nincs kereslet arra amiket eddig eladtam.
2009. nov. 26. 19:50
4/8 A kérdező kommentje:
aki van esetleg hasonlóhelyzetben az hogy tudja megoldani?
2009. nov. 26. 19:52
5/8 anonim válasza:
Nem te hirdetted magad karacsony.hu-n is??
6/8 A kérdező kommentje:
mit hirdettem én?nem,azt hiszem regisztráltam oda,de nincs hirdetésem,igazság szerint fogalmam sem volt róla,hogy ott bármit is lehetne hirdetni. :S :)
2009. nov. 27. 12:11
7/8 anonim válasza:
nem lehet hirdetni, csak egy vki kiirta hogy nincs pénze, és küldjenek neki cuccot, de érdekes hogy nete meg van :S
8/8 A kérdező kommentje:
én még nem láttam,bárén be se szoktam lépni,csak olvasgatok...
2009. nov. 27. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!