Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » S. O. S! Miért nincs még senkim?

S. O. S! Miért nincs még senkim?

Figyelt kérdés

Úgy értem, miért nincs még pasim?(17/L)

Már mindenkinek van párja, csak nekem nincs.(Most nem azt szeretném, hogy "legyen pasim gyorsan, mert már mindenkinek..., vagy tudjak szeretkezni, nem, egyszerűen csak nem tudom senkinek kimutatni a szeretetem).

Ah, még mindig nem bírom normálisan elmagyarázni... Azért szeretnék magam mellé valakit, mert szükségem van mások szeretetére, vagy vmi ilyesmi... A suliban is csak azt látom, hogy kézenfogva megy mindenki és olyan boldogok. Nincs semmi gonduk, mert ott vannak egymásnak. Nekem pedig nincs senkim, akihez odabújhatnék, szeretgethetném... Nézem a romantikus filmeket, de ott is csak azt látom, hogy összejön a 2 főszereplő és nagyon szeretik egymást, semmi sem állhat közéjük.

Igaz, nem vagyok a legszebb(tehát kettétörik a tükör). De én mindent megteszek: szedem a szemöldököm, borotválom a végtagjaimat(amióta az eszemet tudom, olyan hosszú és erős szőrzetem van, mint egy mamutnak), próbálom a divatot követni. Nem vagyok molett, 56 kg. vagyok(talán még soványka is).

Volt egy "szerelmem", de az is csak gyermekszerelem volt, talán 6-7 éves lehettem.

Senki rám sem néz... Végem van, egyedül fogok meghalni! :'S

2010. jún. 10. 18:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem, nem. :D

Csak fénykép téren vagyok ilyen. Amúgy közösségekben próbálok kibontakozni.

2010. jún. 10. 19:52
 12/22 haggyámán ***** válasza:
Én se vagyok fotogén alkat, hidd el. De mégis tettem ki képet myvip, iwiw, facebbok-ra. Ha valakinek nem tetszem, akkor ez van. Nem fog összedőlni a világ. Ha belém kötnek, akkor egyszerűen elküldöm a búsba. Nincs semmi joga bírálni engem. És senki mást sem. Téged sem.
2010. jún. 10. 19:53
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem attól félek, hogy kigyúnyolnak a külsőm miatt. Csupán félénk vagyok, amikor fotóznak.(Haveri társaságba, h*lyeségből oké, de amúgy nem, fogalmam sincs, miért) Amúgy igazából a fogaimmal van baj: nagyon kapafogú vagyok...
2010. jún. 10. 20:01
 14/22 haggyámán ***** válasza:

Ha direkt fényképeznek, az enyémek is szörnyűek. Ha nem tudok róla, elég jók.

Én meg szemüveges, és kancsal. Most hagy ne vitatkozzak melyik a rosszabb. Mindkettőn lehet javítani. Neked el kellene menned fogszabályzót csináltatni. Nekem más baj is van a szememmel, ezért nem megyek el. (kezdetleges szürke hályog, műtét, túl drága..)

De ez engem akkor se érdekel. Ha valaki megszólja a fogaid, mond, hogy legalább a te szád nem büdös és ennyi.

2010. jún. 10. 20:08
 15/22 A kérdező kommentje:

Igen, a fogszabit most június végén rakják fel, de azt nem értem, hogy a belső tulajdonságaim jók: jó humorérzék, kedvesség, szelídség...

Viszont azok a k.vák(tisztelet a kivételnek), akiket csak azért szeretnek, mert semmi modoruk nincs, bukdácsolnak, ki van a fél keblük...

Csak a külső számít a mai világban? Ha ez így van, akkor nem születtem valami mákosan...

2010. jún. 10. 20:16
 16/22 haggyámán ***** válasza:

"A külső ami megfog, a belső ami megtart."

Lehet, hogy körülrajongják őket, de nincs egy épkézláb kapcsolatuk se. A fiúk ebben a korban meg csak arra mennek. Hidd el, 25 éves koruk után azokkal a lányokkal senki se fog törődni.

2010. jún. 10. 20:19
 17/22 A kérdező kommentje:

"Akkor én 30 éves koromig nem ismerhetem a szerelmet?"

Én még az életembe 3 gyereket is szeretnék, de ki lenne az a h*lye, aki összejönne velem? :S

2010. jún. 10. 20:23
 18/22 haggyámán ***** válasza:

Nem, sokkal előbb lesz, mint gondolnád. A gyerekkel meg még nagyon ráérsz.

És ki lenne olyan h*lye? Az, aki hasonló helyzetben van, mint te, ő se tud barátnőt szerezni a külseje miatt.

2010. jún. 10. 20:27
 19/22 A kérdező kommentje:
Rendben... remélem megtalálom előbb utóbb Őt. Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Megfogadom tanácsaidat :)
2010. jún. 10. 20:31
 20/22 haggyámán ***** válasza:

Nagyon szívesen segítek.

Mielőbbi boldogságot. :)

2010. jún. 10. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!