Lehet valaha helyes, csinos barátnőm, ha én még az átlagnál is rosszabb külsővel (aszimetrikus arc) rendelkezem?
Nem hajtok a tökéletességre, de egy csúnya lány mellett nem tudnék megmaradni.
23/f
Lehet, igen.
Pénz és nagy BMW kell hozzá.
Már bocsáss meg, de ha egy "átlagnál is rosszabb külsővel rendelkező" fiúnak nem kell egy "csúnya" lány, akkor egy szép lánynak miért kellene ez a fiú?
Nem lehetne, hogy előbb megismerd azt a lányt, és utána bíráld el? Tudod, van az a szólás, hogy ne a borító alapján ítéld meg a könyvet..
1. kérdésedre a válasz: Mert közismert, hogy a lányok elnézőbbek a külsőt illetően, a társadalmi státusz a döntő.
2. kérdésedre a válasz: De lehetne, viszont ha emberileg nagyon értékes lányról van szó, viszont csúnya, akkor belőle barát lesz csak. A férfiak mindig is a külső alapján választottak, mert a nekik tetsző lánynál próbálkoztak (legyen az molett vagy vékony), aztán persze a belső tulajdonságok megismerése után vagy vele maradnak vagy nem.
Tudod, nem csak a fiúk vannak ezzel így. A lányok is szép fiúkkal vannak inkább. A csúnyább fiúk nekik is csak barátok maradnak. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy egyáltalán semmi esélyed sincs, csak ebből a szempontból a két nem _ugyanaz_.
Én nem véltem felfedezni, hogy a lányok elnézőbbek lennének a külsőt illetve.
Ha van penzed, akkor kaphatsz egy uresfeju plazaribancot, aki folyton felre fog...
A szep es okos lanyok nem a nagy bmw- kre meg a penzre buknak, hanem a szemelyisegre, amint azt elobb mar irtak. Mar bocs, lehet, hogy tevedek, de a stilusodbol itelve te nem vagy egy nagy szemelyiseg- bar ennyibol nem tudom megitelni, ez csak amolyan elso benyomas, ami mellesleg nalam legtobbszor nem hazudik. Ha megfigyeled az utcan setalo parocskakat, altalaban osszhangba vannak egymassal, mar ami a kulsot illeti; szep lanyok szep sracokkal, kevesbe szepek kevesbe szepekkel, szurke egerkek ugyancsak magukhoz hasonlo szurke egerkekkel... Tehat kb olyan s lanykara szamits, aki veled osszhangba van. De persze miert ne lehetnel te kivetel, a kivetel csak erositi a szabalyt...
Előfordulhat,hogy lehet olyan barátnőd,de kívánom Neked,hogy ne legyen. Először bíráld el magad,és hozzád hasonló lányt válassz. Milyen lenne már,ha Paris Hilton egy fogatlan,kopasz férfival kavarna?
Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!