Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Önkínző és önsajnáló vagyok!...

Önkínző és önsajnáló vagyok! Hogyan lépjek tovább?

Figyelt kérdés
Egy szerelmi ok miatt eléggén önsajnálós lettem, utáltam magam, és depis voltam. Már kb 1 éve kezdődőtt, és voltak benne felismerések és hullámok. Most eljutottam arra szintre, hogy már kínzom is magam, fizikálisan pl körzővel szúrkálom magam stb. Ezt az váltotta ki hogy bukásra állok pár tantárgyból, pontosabban most már csak egyből, de úgy néz ki, átmegyek. Durva ahhoz képest hogy tavaly szín ötös voltam. Most nyílt ki a szemem. Látom, hogy sokmindenki nem is jelent nekem annyit, mint amennyit érdemelne tőlem... Ez is durva, hogy ennyire önző lettem. Ha valaki ment már át hasonlón, az légyszíves segítsen talpra állni!
2010. jún. 9. 19:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ez a csetes dolog eléggé vicces. ha fiút kérdezek meg akkor vagy rám akar hajtani, vagy melegnek tart! Ennyi ökröt! Pedig megmondom nekik hogy fiú vagyok
2010. jún. 10. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 1 pszichológust ajánlok nkd!!Hidd el, megéri!!1ébként én pszichológusnka készülök :)
2010. jún. 11. 18:32
 13/14 A kérdező kommentje:

nem tudom magamnak megengedni. esetleg tudnál segíteni, hogy tudnék eljutni egyhez anyagiak nélkül?

Én is pszichológus akarok lenni, segíthetek vele másokon, és tudnám mi a helyes, de még nem vagyok az, szóval nemtudom mihez kezdjek...

2010. jún. 11. 19:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én tudok még egy dolgot. A caht helyett írj nekem egy privit felveszlek msn-re és mindent leírhatsz ami bánt:)de komolyan:)írj nyugodtan
2010. jún. 12. 17:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!