Baj, hogy nem szeretem az állatokat?
Figyelt kérdés
Mindenki elolvad körülöttem az állatoktól, én meg jó esetben közömbös vagyok, rosszabban idegesítenek. Legkevésbé a kutyákat bírom, büdösek és hangosan ugatnak, de a többiért sem vagyok oda. Ez normális? Természetesen soha nem bántanék egyet sem, teljes szívemből elítélem az állatkínzókat.2010. jún. 9. 14:57
11/14 anonim válasza:
Nem baj,mert nem bántod őket.változatosak az emberek.Én meg a gyerekeket nem bírom,másnak ez a furcsa.Az állatok többségét szeretem,macska nagy kedvenc.Viszont néhány hónapja idegesítenek a kutyák,amióta a macskám eltűnt nyomtalanul,azóta nagyon.Hangosak,ugrálnak...Pedig van egy szép collienk,hozzá sincs kedvem,emiatt néha bűntudatom van,mert szinte csak ezt a fajtát,meg még néhány másikat szeretek.+keverékek.A többi hidegen hagy.
12/14 anonim válasza:
Én is leginkább a saját kutyámat szeretem, de ha pl megyek az utcán és látok egy kisbabát oda nem mennék, hogy jaj de cuki, mert én meg őket nem bírom, egyáltalán nem olyan aranyosak, hogy nézegessem őket, viszont ha egy kiskutya sétál az utcán, akkor ahhoz odamegyek megsimogatni.
13/14 anonim válasza:
Nem baj ha nem szereted őket ha nem is bántod őket és PONTOSAK az ismereteid. Egy kutya nem büdös és nem ugat. Ha büdös akkor beteg és/vagy nem foglalkoznak vele= az ember a hibás aki a gazdája. Utáld őt. Egészséges kutya szagtalan! Ugat a kutya: természetes dolog, lehet egyszer pont azért nem fognak kirabolni mert a szomszéd kutya ugat és felébredsz. A madarak meg csiripelnek stb. Az ember csapja a legnagyobb zajt. Ha sokat ugat a kutya akkor szintén nem ő a hibás hanem aki nem foglalkozik vele: a gazda. A kutyának az szenvedés csakúgy mint neked.
Én pl a gyerekeket nem szeretem de az állatokért mindent megtennék.
14/14 anonim válasza:
Bírom ezt a "nem szeretem a gyerekeket" marhaságot. Vazze, ti is voltatok gyerekek... :D Amúgy hüllők 4ever!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!