Baj, hogy nem szeretem az állatokat?
"Aki az állatokat szereti, az rossz ember nem lehet..."
Nem ítéllek el, de én el nem tudom képzelni, hogy hogyan nem
lehet szeretni az állatokat. Jó én se szeretem mind, meg van amelyik hidegen hagy, de ha az út egyik felén emberek mennének a másikon meg állatok, inkább mennék az állatokkal, jobban elviselem őket! :D
3! Idézni csak pontosan, csak szépen, úgy érdemes (Vigyázat! Irónia!), ugyanis a virágok és az állatok nem egyeznek meg :)
Az állatokat én szeretem, leginkább megsütve, jól megfűszerezve. Viccet félretéve, nem probléma, hogy nem szereted őket, nem babusgatod.
lényegében mi is állatok vagyunk.
ha az embereket szereted, lehet, h a majmokat is. :D
persze nem kell minden embert szeretni, sőt az elég nehéz, de ha egyet sem szeretsz, akkor már baj van.
Valahogy nem tudnék úgy írni, hogy ne kössek beléd. ( pl:. Mi az, hogy a kutyák büdösek??? fürdetni kell őket és kész. Folyton hangosan ugatnak?? foglalkozni kell velük)
Amíg nem fogod őket rugdosni meg ilyesmi nem baj, de egy nagy állatbarát közelében ne szapuld a kutyákat például, mert nme fogja megérteni, ahogyan én sem tudom.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!