Ha nem szeretem ezt a sok dögöt, állatokat értek ezalatt, akkor most én rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Nem szeretem az állatokat, kifejezetten a kutyákat, és macskákat, a madarakat még elviselem, csak ne a lakásban legyenek. Most akkor ettől én rossz ember vagyok? Mert édesanyámtól állandóan ezt hallom:(2009. dec. 4. 20:22
1/27 A kérdező kommentje:
Alapvetően, nagyon önzetlen, és jószívű ember vagyok az embertársaimmal, ezt még hozzá szeretném tenni.
2009. dec. 4. 20:24
2/27 anonim válasza:
hát ha nem kínzod őket,vagy ilyesmi,akkor nem vagy rossz ember..nem kell mindenkinek szeretnie őket. ettől függetlenül elég furcsa:) csak ne bántsd őket,légyszi!!
3/27 anonim válasza:
Attól nem vagy rossz ember, mert nem szereted az állatokat. Ám ha "dögnek "hívod őket és ezt hangoztatod is mások elött, akkor nem biztos, hogy sok szimpatizánsod lesz.
4/27 A kérdező kommentje:
Kínozni?? Megőrültél? Dehogy. Látszik hogy nem ismersz. sosem lennék képes kínozni egy állatot sem, csak egyszerüen nem szeretem őket, ennyi.
2009. dec. 4. 20:31
6/27 anonim válasza:
Ez is a kémia tantárgy miatt van...
7/27 anonim válasza:
Miért nem? Én nélkülük nem tudnék létezni, egyszerűen csak Ők érdekelnek, lehet felőlem nyálkás, pikkelyes, szőrös.
8/27 Evelynn válasza:
:)) Akárcsak én! Én sem szeretem sem a kutyákat sem a macskákat! Kutyás háttér, vagy füzetborító? Ki van zárva!
Am nekem is ezt mondta egyik haverom, "Aki a kutyákat nem szereti, jó ember nem lehet"
Pedig ez nem így van sztem sem. Én sem tartom magamat rossznak! Kifejezetten segítőkész, megértő vagyok.
Am kistesóim is vannak, nem is 1, meg sok barátom! Segítek a rászorulóknak stb.
De az állatok...gondolhatjátok, mikor állatkertbe megyünk a kistesóim miatt...
Szal ezért nem vagy rossz ember sztem!
Am te hány éves vagy, l/f ?
Én 18/l
9/27 anonim válasza:
nem vagytok ezért rossz emberek. valószínűleg nagyon kicsi korotokban trauma ért titeket. (nem olyanra gondolok hogy megharapott egy kutya... lehet például hogy óvodában játszottál és egy kutya ráugrott a kerítésre) emiatt nem kell semmit se aggódni, ilyenek vagytok ^^
10/27 anonim válasza:
Nem, csak hülyék vagytok. Itt is látszik hogy az állatok mennyivel különbek. Ők mindenkit szeretnek, még azt is aki bántja Őket. Sokkal jobban szeretem az állatokat, mint az embereket. Az ember mindent elpusztít, gyilkol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!