Ha nem szeretem ezt a sok dögöt, állatokat értek
ezalatt, akkor most én rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Nem szeretem az állatokat, kifejezetten a kutyákat, és macskákat, a madarakat még elviselem, csak ne a lakásban legyenek. Most akkor ettől én rossz ember vagyok? Mert édesanyámtól állandóan ezt hallom:(
Én például minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem az állatokat:D
2009. dec. 7. 20:17
23/27 anonim válasza:
Dehogy vagy rossz ember! Én a kutyákat imádom, de a macskákat ki nem bírom állni! Olyan kis mocskos hízelgő dögök! :@ És olyan büdöset csinálnak... pfúj! (kedvencem am a kutya, katicabogár, süni és a mókus :) A házban viszont egyiket sem tűröm meg! Az állatoknak kint van a helye, nem a házban! :@
2009. dec. 7. 22:23
24/27 anonim válasza:
Szerinted ha nem betegség a fóbia akkor miért gyógyítják? Gondolkozz már! Amúgysem neked mondtam hanem annak aki fél az állatoktól. Amúgy meg te is büdös vagy ha nem mosakszol. Az állat is büdös ha nem törődnek vele. Az hogy nem értesz hozzá és úgy dumálsz. Elsőszűma alapszabály, hogy akármit tesz az állat, a gaza a hibás érte. Szerinted a kutya álljon be a kádba és mossa le magát samponnal? Nem a gazának kéne? És itt ugyanoda lyukadunk ki! Az embereket miért nem utálod? Gondolom még nem lőttek le, nem rabolták ki a házat a szemed előtt, nem erőszakoltak meg... Ok nélkül utálni valamit az nagy hülyeség. Ha bántott egy állat akkor ne szeresd- a gazdáját. Ha pedig olyan állat aminek nincs gazdája, akkor értsdd meg, hogy ne ti csináltál valami rosszat ami miatt így reagált.
Az nem bajb ha nem szeretsz valamit. De ahhoz nincs jogod hogy szídd őket hozzáértés nélkül! Ez elég nagy különbség. Majd ha nomrálisan beszélsz akkor nem kell felháborodnod a válaszokon.
2009. dec. 8. 09:23
25/27 anonim válasza:
Attól függ milyen állat. Lónak kint a helye, de például egy hörcsögnek bent. Amúgy az utolsóval nagyon egyet értek.
2009. dec. 8. 19:55
26/27 anonim válasza:
Koszosak, büdösek? Ültél már magyar vonaton, BKV buszon? Mert én előbb enném le a kutyám szőréről a kaját, mint hogy vonatozás után ne mossam meg a kezemet!
2009. dec. 18. 20:08
27/27 anonim válasza:
ember vagyok , de az állatokat jobban szeretem . az lenne a legjobb ha minden ember megdöglene a világon, és csak állatok élnének . most kajak ember létemre faszom kivan az emberek 90% -val dögöljön meg ( majdnem )mind. sok cigány,sok paraszt,sok köcsög bunkó, sok gazdag, sok ölnivaló hülye zsidók, nyomorult féreg lusta komolytalan emberi faj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!