Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha nem szeretem ezt a sok...

Ha nem szeretem ezt a sok dögöt, állatokat értek ezalatt, akkor most én rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés
Nem szeretem az állatokat, kifejezetten a kutyákat, és macskákat, a madarakat még elviselem, csak ne a lakásban legyenek. Most akkor ettől én rossz ember vagyok? Mert édesanyámtól állandóan ezt hallom:(
2009. dec. 4. 20:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
egyet értek a 14:45 időponti válaszolóval! ugyan az a véleményünk ^^
2009. dec. 5. 15:39
 12/27 Evelynn ***** válasza:
63%

Nem azt írtam, h utálom őket, csak kerülöm amennyire lehet.

Nálam a kutyák gyerekkori félelmekből adódóan ellenszenvesek.

Szinte betegesen féltem tőlük vagy 6-7 éven keresztül. Mindig rémálmom volt! Már este 4-6 óra körül idegeskedtem h mindjárt megint este lesz, és megint alvás, és vmi félelmetes baromságot fogok álmodni 2-3 m magas kutyákkal, akik kergetnek! Mikor végre felébredtem az ilyenekből, meg se mertem mozdulni, mert attól féltem, h a szobámban ott van a kutya, és ha megmozdulok rám támad.

Ez az egész meg úgy indult, h egy kutya megharapott még óvodás koromban. És azt majd csak 5.-6,-os koromban sikerült feldolgoznom.. Azóta már nem félek tőlük, de nagyon nem szeretem őket!

Szóval ez NEM jelenti azt h HÜLYÉK lennének az ilyen emberek!

az előbb is írtam, akkor is így írtam alá:

18/l

2009. dec. 5. 15:40
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy rossz ember ha nem szereted őket. Csak nem tudod miből maradsz ki. :D Az állatok csodálatos lények. A legjobbak a kutyák, farkasok, macskák, de az összes állat csodálatos dolgokat tud. Igen megharaphatnak, kergethetnek, de mi van ha legközelebb valaki megver az utcán? Akkor az összes embertől is rettegni fogsz és nem mész ki? Arról nem is beszélve, hogy ha ember az illető akkor beteg. az állat viszont csak azért kerget vagy harap meg mert nem éted őt és ő sem téged, csak kevés esetben van az amikor állattámadás mögött az állat valamilyen problémája áll.

Én meg a gyerekeket+anyucikájukat nem szeretem. Na azért aztán sokkal többen beszólnak, mert hogy hát azt nem lehet, a gyerekeket kötelező szeretni. Hát kösz nem...

Ámbár az, hogy 'dög', elég heves érzelmekre utal, tehát lehet hogy hajlamos vagy bántani őket.

Nem baj ha nem szereted őket, csak ne beszélj róluk csúnyán.

2009. dec. 5. 17:46
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Vannak fóbiák amik az állatokra irányulnak. És azokat kezelni szokták. Ebből kiindulva pedig betegség és nem természetes. Hiszen akkor nem kéne kezelni.
2009. dec. 5. 17:47
 15/27 A kérdező kommentje:
Engemet nem harapot meg kutya, egyszerűen csak nem szeretem az állatokat, mert koszosnak, büdösnek, nem az emberrel való együtt élésre tervezettnek látom őket, ennyi. (természetes környezetükben nem zavarnak, de hidegen hagynak, és próbálom kerülni a valük való érintkezést) Arról meg, aki azt mondta, hogy többre tartja az állatokat az embereknél, és mi "betegek" vagyunk, hát nagyon meg van a véleményem. amúgy 20 vagyok.
2009. dec. 6. 23:50
 16/27 anonim ***** válasza:
37%
Énsem szeretem őket. MIndegyiket vmi miatt utálom.:D
2009. dec. 7. 09:09
 17/27 anonim ***** válasza:
78%

Büdös a segged lyuka. Igen, egy sertés büdös a disznóólban.

Én nem írtam hogy betegek, hanem azt hogy mindent gyilkol. Hát nem? A kutyákat, az ember legjobb barátját élve nyúzzák meg a kínaiak, hogy a húsok jobb legyen! A cápák uszonyait levágják és a cápát visszadobják. Nem rég jelent meg a hír, egy kutya orrát levágták késsel. De kérdezem, minek?! Mit ártott szerencsétlen? Gondolj már bele! A fájdalomba!

Gondolom ti ilyen kis majmok vagytok, nektek csak a f*sz jó, mint az osztálytársaimnak. Igen, az állatokat többre tartom és ezzel nem vagyok egyedül, hidd el. Hamarosan egy csomó állatfaj ki fog halni. Elefánt, panda... De titeket ez nem izgat.

Mi lenne például a kutya nélkül? Mi lenne a vakokkal?

http://www.youtube.com/watch?v=NH_GzrgBRVs Ezen meg sem rezzensz?! Na engem nem érdekelsz, Én az állatokat imádom, te azt csinálsz amit akarsz, de legalább hülyeséget ne beszélj.

2009. dec. 7. 15:07
 18/27 anonim ***** válasza:
77%

09:09

Na és megtudod mondani miért? Mert csíkosak, vagy esetleg pöttyösek? Rengeteg az olyan kutya, amelyet ok nélkül vertek, de Ők még mindig képesek örülni, csóválni a farkukat.

2009. dec. 7. 15:08
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek titeket, az emberek sokkal rosszabbak az állatoknál, és sokkal több büdös ember akad mint mondjuk kutya. Ja és még a macskámtól is több szeretetet kapok mint bárki embertől kaptam valaha is. Ezért nem értem hogy nem lehet szeretni őket.

Volt valaha kutyád vagy valami állatod? Tudod egyáltalán milyenek valójában? Mert nem úgy tűnik.

2009. dec. 7. 15:20
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
én sem szeretem az állatokat, főleg a kutyákat utálom. A macskákat szeretem, van is egy macskám, és őt imádom! A világ összes pénzéért sem kínoznék meg egy állatot!!! Nem vagyunk rossz emberek emiatt!!!
2009. dec. 7. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!