Normális hogy 24 évesen gyűlölöm a kisgyerekeket?
Én is ki nem állhatok a kis 3 éves kukacokat,akik rohangálnak a:
- vároteremben
- a buszokon
- tulajdonképpen mindenhol
néznek rád nyitott szájjal,és ha ránézel,és tartod ezt a szemkontaktust 15 mp-ig akkor elkezdenek sírni.Beszélni kell hozzájuk,hogy szia,pedig marhára nincs kedvem társalogni egy nálam 20 évvel fiatalabb személyel,mert a barbi babákon és a kisautókon kívül másról nem is nagyon lehet beszélni.Taknyuk-nyáluk egybefolyik és alig hallom,hogyha valamit mondanak.
Szent Isten.
Egyébként szerintem,ha valaki felnevel engem,+ 4 tesómat akkor már marhára nincs kedve egy 4 évessel beszélgetni.Itt most konkrétan anyámékra gondolok...Merthogy nekik szerintem ugyanez a véleményük.
Ha ezt vkinek a szemébe mondanám,akk. még én lennék a bunkó,hogy nem beszéltem a tomasza gözmozdönyról a 4 éves kisgyerekkel.Lehet hogy a bunkóság öröklődik : - |
24/F
én sem nagyon bírom a kölyköket sőt szerintem nagykoromban se akarok max. örökbe fogadok de akkor az a baj hogy ott máshogy vigyáznak rá és később lelki problémái lesznek vagy valami más akkor meg gáz van . de ha majd az én nagy Ő - mel lesz egy gyerekünk akkor tudom hogy az tőlem és tőle lesz és örökli a rossz szokásokat meg a jókat is és ez tök jó :D meg persze mást is :P
rem. nem baj hogy leírtam a véleményemet :)
14/l
de
Jajj, 14 éves kislány, ezért kár volt koptatnod az ujjaidat.
egy 14 éves lány még szép, hogy nem akar gyereket, hiszen ő maga is gyerek. ez a kérdés felnőtteknek szólt, akik abban a korban vannak, hogy vállalhatnának már gyereket, de mégsem akarnak, mivel nem szeretik őket. úgyhogy a kérdező nevében is köszönjük igen hasznos hozzászólásodat.
Egyébként nem értelek titeket ti is voltatok 3éves kis kukacok!
Én imádom őket.Zabálni valóak:)Főleg mikor egy szót teljesen máshogy mondanak haláli.Imádom ha útközbe megtudok nevetetni egy babát vagy egy gyereket.
A kérdésedre a válasz nem én nem vagyok igy ezzel.De vannak hasonló vag ugyanugy gondolkodók mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!