Normális hogy 24 évesen gyűlölöm a kisgyerekeket?
Figyelt kérdés
Megőrjít a gyereksírás, az ordibálás, toporzékolás, a folytonos kérdezősködés, meg közbe rám mutogatnak (anyaaa az kii? az egy nő kislányom stbstb) wáá. Gyereket sem akarok. Csak én vagyok ezzel így?2010. jún. 9. 13:47
1/25 anonim válasza:
Te is egy gyerek vagy még..ennyi. majd felnősz a dologhoz. 22 éves 1 gyerekes és terhes anya
2/25 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj szerintem,nem kell mindenkinek gyerek.Van aki sajnos mégis "vállal".
3/25 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok... csak én nem jelentem ki :P
4/25 anonim válasza:
Éretlen vagy még a gyerekhez. engem is megőrjít, ha hisztizni hallok egy gyereket vagy meghallom, hogy ordít, akkor azonnal ideges leszek. bár én nagyon szeretnék sajátot, de csak 4-5 év múlva.
24 vagyok én is.
5/25 anonim válasza:
Az oké, hogy idegesít a hiszti, az is elmegy, ha nem szívesen hallgatod a csecsemősírást, vagy nem olvadsz el a cuki kis lábacskáktól. De gyűlölni nem normális.
6/25 anonim válasza:
A gyűlölet biztos csak egy eltulzott megfogalmazás.. Lesz neki még gyereke higyjétek el!
7/25 anonim válasza:
Én is hasonlóképpen vagyok vele, de én nem gyűlölöm, csak a hiszti idegesít néha. (Lásd.Gáspár Virág) Igazából csak azok a kisgyerekek tudnak felidegesíteni a hisztivel, akik el vannak kényeztetve és mégis követelőznek.(Lásd. Gáspár Virág) A normális gyerekekkel semmi bajom, a kisbabáktól pedig el tudok olvadni. :) Persze nem nyilvánosan, nem állok neki gagyogni, csak magamban ,,olvadok" xd. :)
8/25 anonim válasza:
gáspár virág nem kapott nevelést de egy darabot se nevetséges mit meg nem enged magának az a kis cigány
9/25 anonim válasza:
Én sem szeretem, kicsit se a gyerekeket, lány vagyok 22 éves, de egész kicsi korom óta tudom hogy nem akarok gyereket. Azt mondják hogy nem vagyok normális majd megváltozik. Akkor te sem vagy normális :D a hangok is megmondták.
10/25 anonim válasza:
A nővérem is 24 éves és egyáltalán nem akar gyereket. Nemrég daganatot találtak a méhében, lehet, hogy nem is lehet neki. Igazából ő elég ... fura. Jobb szóval nem tudom illetni. Nem éretlen egyáltalán, egyszerűen csak az embereket nem szereti úgy általában. Nem tudom őt jobban jellemezni, egyszerűen nem anyatípus és kész. és ez még enyhe kifejezés. Soha nem tudtam őt nagy pocakkal, vagy babát ringatva elképzelni. De szerintem aki ismeri őt, az mind így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!