Túlaggódom az életemet?
Az aggodalmad (okozat) mélyén húzódó okot, amit jó lenne felismerni, ez feltétele, hogy megszüntesd. Nem nyomnám el vegyszerekkel ezt az érzést - fel kell ismerni az okot.
Ha a munkádban, a tevékenységedben és az emberi kapcsolatokban nem találod meg az utadat, az örömödet, akkor lehet 20 lakásod és milliárdos is lehetsz - boldogtalan leszel.
Mert egyszer szépen ezeket MIND itt kell hagyni.
A halál kapuján nem cuccolhatsz át ezekkel.
Ami megmarad az, amire jutottál a megismerésben és a szeretetben, baráti emberi kapcsolataidban.
4es, ez a "beleültél a jóba" tipikusan az irigy csórók szövege. Ugyanúgy nem tehet a hátteréről, hogy mekkora hátszelet kap az élettől, mint az, aki szélcsendben vagy éppen szembeszélben próbál elevickélni.
Ha meg már van hátszél, akkor hülye ha nem használja ki. Csak mint minden lehetőséggel, ezzel is élni kell, nem visszaélni. Ha a felmenők megteremtettek egy adott vagyont, akkor azon kell lenni, hogy azt gyarapítsd, de legalábbis szinten tartsd, bukni ne bukj belőle. Én se voltam soha irigy haverom Maserati-jára (hozzá kell tenni, hogy sose volt nagyképű a helyzete miatt), de a másik havert se sajnáltam, akik hó végén mindig filléreztek, mert nem volt pénz. Van akinek ezt dobta a gép, van akinek azt, ez ilyen egyszerű
Nem tudom eldönteni, hogy most dicsekszel vagy panaszkodsz?
Én egyik napról a másikra élek. Ha elveszíteném a munkám, 1 hónapra való tartalékom sincs.
Most ezt képzeld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!