Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túlaggódom az életemet?

Túlaggódom az életemet?

Figyelt kérdés
Mindig attól félek, mi lesz ha... Ez leginkább az anyagiakra vonatkozik. 35 éves vagyok, 5 saját, jól kiadható befektetési (lakások) hitelmentes ingatlannal rendelkezek, amikből akkor is megélnék egy relativ középosztálybeli szinten ha elveszíteném a munkámat, mégis felemészt a gondolat, hogy mi lesz ha valami történik. A jövő miatti aggódásom felemészti a jelenemet, mit tehetnék? 35F
2017. dec. 5. 09:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy hívják, hogy generalizált szorongás, kezelhető.
2017. dec. 5. 10:03
 2/20 Mansour ***** válasza:
78%
Én a helyedben már nem dolgoznék. És megnyugtatna a gondolat, hogy ha esetleg történik valami, és már nem tudok így megélni, akkor legfeljebb visszamegyek dolgozni.
2017. dec. 5. 10:05
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
Túlaggódod! :) próbálj lazább lenni!
2017. dec. 5. 10:08
 4/20 anonim válasza:
58%
Hogy a .... lehet valakinek 35évesen 5 lakása? 30 vagyok, és egy sincs. Felháborító, hogy egyesek beleülnek a jóba, rinyálnak, én meg állandóan dolgozok és semmim nincs.
2017. dec. 5. 10:13
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Miért ne lehetne?? Ha egyedüli gyerek, és elváltak a szülei, majd meghaltak + a nagyszülei után is örökölt akkor már kapásból 4 összejött neki. Ha ezek albi díjából gyűjtött sajátra hamar összegyűlik. Szüleimnek is 4 van, 2 saját pénzből, 2 öröklésből, bár ők 50 körüliek, de még csak nincs is annyira jól fizető munkájuk, szakmunkások mindketten.
2017. dec. 5. 10:17
 6/20 anonim ***** válasza:
89%

Az aggodalmad (okozat) mélyén húzódó okot, amit jó lenne felismerni, ez feltétele, hogy megszüntesd. Nem nyomnám el vegyszerekkel ezt az érzést - fel kell ismerni az okot.

Ha a munkádban, a tevékenységedben és az emberi kapcsolatokban nem találod meg az utadat, az örömödet, akkor lehet 20 lakásod és milliárdos is lehetsz - boldogtalan leszel.

Mert egyszer szépen ezeket MIND itt kell hagyni.

A halál kapuján nem cuccolhatsz át ezekkel.

Ami megmarad az, amire jutottál a megismerésben és a szeretetben, baráti emberi kapcsolataidban.

2017. dec. 5. 10:24
 7/20 anonim válasza:
Akinek minél több veszteni valója van, annál jobban ránehezedik a nyomás, van aki vállalja ezt a többlet terhet, van aki meg felköti magát vagy alkoholista lesz ha kicsúszik a keze alól egy vállalkozás pl.
2017. dec. 5. 10:59
 8/20 anonim ***** válasza:
60%

4es, ez a "beleültél a jóba" tipikusan az irigy csórók szövege. Ugyanúgy nem tehet a hátteréről, hogy mekkora hátszelet kap az élettől, mint az, aki szélcsendben vagy éppen szembeszélben próbál elevickélni.

Ha meg már van hátszél, akkor hülye ha nem használja ki. Csak mint minden lehetőséggel, ezzel is élni kell, nem visszaélni. Ha a felmenők megteremtettek egy adott vagyont, akkor azon kell lenni, hogy azt gyarapítsd, de legalábbis szinten tartsd, bukni ne bukj belőle. Én se voltam soha irigy haverom Maserati-jára (hozzá kell tenni, hogy sose volt nagyképű a helyzete miatt), de a másik havert se sajnáltam, akik hó végén mindig filléreztek, mert nem volt pénz. Van akinek ezt dobta a gép, van akinek azt, ez ilyen egyszerű

2017. dec. 5. 11:10
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyik legjobb barátom két lakást is örökölt+felesége is egyet, felújítás, kiadják azóta és nem beleülés volt a jóba, rengeteget dolgoztak így is, hogy fel tudják újítani, stb. Szerinted, ha mondjuk valaki örököl egy lakást az rögtön költözhető, meg milliókat tejel?
2017. dec. 5. 11:17
 10/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom eldönteni, hogy most dicsekszel vagy panaszkodsz?

Én egyik napról a másikra élek. Ha elveszíteném a munkám, 1 hónapra való tartalékom sincs.

Most ezt képzeld el.

2017. dec. 5. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!