Mit tudok tenni ha a szüleim tönkreteszik az életemet?
Apám már gyerekorom óta folyamatosan ver engem és a húgomat, jelenleg 21 vagyok, és még most is néha nekem jön. Állandó munkahelyem nincs, mivel nem tudtam befejezni az iskolát, állandóan mocskosan, tetvesen zavartak engem iskolába, ezért gyakran megaláztak.
A szüleim, főleg apám, folyamatosan fenyeget engem, és el akar zavarni a házból, még a kutyáinkat is elvitette.
Elakarok menni, viszont nem tudok mihez kezdeni, elvégre képtelen vagyok kifizetni egy albérletet.
Ha én és a húgom keresünk is egy kevés pénzt, akkor is haragszanak és vitatkoznak, azért mert nem adjunk nekik a pénzt, amit főleg cigarettára költenek.
Kérem valaki adjon egy normális, értékelhető választ, mivel nem tudok mit tenni az ügyben.
Mindenképpen menjetek külön ketten és dolgozzatok.
Muszáj, ez az egyetlen megoldás ha mindketten külön mentek, így könnyebben megtudtok élni.
Ez csak néhány olyan meló, amihez szállást, munkába járást is biztosítanak. Nézz körül a neten, biztosan van több is, válassz olyat, ami megfelel, pl. ahol kapsz támogatást képzésekhez, nyelvtanuláshoz is. Nem könnyű egyik sem, de sajnos, végzettség és nyelvtudás híján nincs sok választási lehetőséged. Ha bírod a melót, és mellette képezed magad, idővel tovább tudsz lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!