Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lekicsinyelve érzem magam,...

Lekicsinyelve érzem magam, vajon jogosan?

Figyelt kérdés
Nem rég költöztünk új lakásba. Az unokatestvérem volt nálunk,majd az én szobámnál kérdezte anyu tőle, hogy na jól vagyunk berendezkedve. Benézett, én közben mondtam, kissé nevetve, hogy hát így nagyjából. Erre mondja az unokatestvérem, hogy "neked ez pont jó. Nem tudom, de úgy éreztem, mintha le lettem volna értékelve, és többet, jobbat nem is érdemelnék. Persze meg vagyok elégedve azzal is, ami van, nem is panaszkodom, csak nem értem magát a megjegyzést, minősítést irányomban.Az a helyzet, hogy többször van ilyen burkolt megjegyzés irányomban, amit nem értek miért? Szerintetek?
2017. dec. 2. 17:25
 1/3 A kérdező kommentje:
nemrég
2017. dec. 2. 17:27
 2/3 kirkleander válasza:
Csak úgy általánosan azt ajánlom hogy ha bármikor ,ahogyan fogalmaztál ,lekicsinyítve érzed magad az életben először gondolkodj el azon hogy van egyáltalán értelme annak hogy így érzel?. Nem vehetsz minden megjegyzést a szívedre ,abba belerokkansz. Az ilyeneket el kell engedni és kész , ne érezd magad se többnek se kevesebbnek mint aki vagy.
2017. dec. 29. 23:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ! Figyelj, én soha nem minősítenék senkit, magamat sem, ha erre mások nem adnának okot.De pl. mikor másokkal összehasonlítanak úgy, hogy én vagyok alul, én pedig nem látom azt, hogy az a másik különb lenne, akkor ilyenkor kénytelenek vagyok megtenni, és elgondolkodom, hogy most én látok rosszul, én ítélem meg rosszul a helyzetet?
2017. dec. 30. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!