Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jogosan érzem magam "gáz"-nak?...

Ghtyshd kérdése:

Jogosan érzem magam "gáz"-nak? (bővebb lent)

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim és a korombeli lányok (13/l) sminket és testükre rászoruló ruhákat hordanak.

Én nem szeretem ha valami rám szorul, mert kényelmetlen, és utálom a sminket. Velem van a gond? + ők olyanok, hogy egy bogártól már sikítoznak, de én nagyon szeretek minden állatot. De most komolyra fordítva a szót.

Én nem vagyok normális, azért mert nem hordok sminket és egy magassarkúba nem tudok járkálni? (nálam fiatalabbak is láttam magassarkúba)

+ én még képet se szeretek tenni magamról, de ők hetente újat tesznek fel magukról és 4 órán belül sok-sok like-jük lesz (30 -on felül Like-lik őket), holott én az Alpokkal 6 like-t kapok (azt is anyu-apu adja).

2014. júl. 28. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy gáz, és az a magamutogatás melyet a korodbeli lányok csinálnak AZ nem normális. Ha csak a külsőségekre adnak illetve az a fontos nekik hogy X mennyiségű like gyűljön össze akkor eléggé szánalmas értékrendük lehet. 17/f
2014. júl. 28. 13:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen, ők a gázak. Én örülnék a helyedben, hogy ilyen vagyok.

És igen, sajnos ők számítanak "normálisnak", de csakis a szó jelentése miatt.

2014. júl. 28. 14:08
 3/10 A kérdező kommentje:

akkor jó.

Csak mert annyira "ciki" nekem, hogy nem tudok olyan lenni mint ők (de nem akarok, csak azt szeretném, hogy Normálisnak nézzenek)

Mert utálok Hasonlítani másokra. Ezért nincs példaképem stb. De nekik 1D-s cuccaik vannak, és szeretik őket, és valami Modellek (azt hiszem Palvin Barbi a példaképük stb.)

2014. júl. 28. 14:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Ők csak a divatmajmokra akarnak hasonlítani, de nem is baj mert belőlük is az lesz. Ha élet vidám, kedves lány vagy akkor lesz olyan barátnőd aki nem azt nézi hogy kire akarsz hasonlítani.
2014. júl. 28. 15:07
 5/10 A kérdező kommentje:
amúgy van barátnőm :) vele állattartásba- és ebbe is egy véleményen vagyunk. Csak kicsit megrémülök néha, mert ő nyáron folyton rokonainál van, és ilyenkor nem tudom mit gondoljak...
2014. júl. 28. 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Nehéz különcnek lenni, de a tömegben élő nem él, habár van súlya. A különc viszont él akkor is, ha egyedül van.

Ha szereted az állatokat és a különcséget, olvasd el Daniel Quinn: Az én Izmaelem c. könyvet.

Aztán privátba írd meg, hogy tetszett. :)

2014. júl. 29. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Mostanában ez a "menő", de ettől nem vagy gáz, sőt, jó látni , hogy nem csak ilyen magamutogató egohobbitok vannak.
2014. júl. 29. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
szia, én is hasonlóan érzek: az osztálytársaim sminkelik magukat, dekoltált holmikat viselnek, selfie-znek... ez nem az én világom, én ink tanulok (ami persze ciki) meg nagyon sokat sportolok, nagyon komolyan. na meg őket persze csak annyi érdekli h legyen pasijuk. az ironikus az h én nem sminkelem magam, nem hordok magassarkút és mégis nekem van barátom, nekik nincs :) úgyh te vagy a normális ők meg a szánandóak
2014. júl. 29. 20:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó :)
2014. júl. 30. 07:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát gáz .

Egy olyan társadalomban élünk ,ahol ha te is nem viselkedsz úgy / alkalmazkodsz az "átlaghoz" ,akkor már te vagy a béna stb.

Most mindenki irta ,h ők a gázak nem te ,s lehet ,h most ez neked megnyugtató s minden ,de majd nem igy fogod gondolni...

Am ,ha tényleg menők lennének ,nem 30on felül like-olnák őket ,hanem meglenne nekik a 300 is

2014. aug. 2. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!