Jogosan érzem magam "gáz"-nak? (bővebb lent)
Az osztálytársaim és a korombeli lányok (13/l) sminket és testükre rászoruló ruhákat hordanak.
Én nem szeretem ha valami rám szorul, mert kényelmetlen, és utálom a sminket. Velem van a gond? + ők olyanok, hogy egy bogártól már sikítoznak, de én nagyon szeretek minden állatot. De most komolyra fordítva a szót.
Én nem vagyok normális, azért mert nem hordok sminket és egy magassarkúba nem tudok járkálni? (nálam fiatalabbak is láttam magassarkúba)
+ én még képet se szeretek tenni magamról, de ők hetente újat tesznek fel magukról és 4 órán belül sok-sok like-jük lesz (30 -on felül Like-lik őket), holott én az Alpokkal 6 like-t kapok (azt is anyu-apu adja).
Igen, ők a gázak. Én örülnék a helyedben, hogy ilyen vagyok.
És igen, sajnos ők számítanak "normálisnak", de csakis a szó jelentése miatt.
akkor jó.
Csak mert annyira "ciki" nekem, hogy nem tudok olyan lenni mint ők (de nem akarok, csak azt szeretném, hogy Normálisnak nézzenek)
Mert utálok Hasonlítani másokra. Ezért nincs példaképem stb. De nekik 1D-s cuccaik vannak, és szeretik őket, és valami Modellek (azt hiszem Palvin Barbi a példaképük stb.)
Nehéz különcnek lenni, de a tömegben élő nem él, habár van súlya. A különc viszont él akkor is, ha egyedül van.
Ha szereted az állatokat és a különcséget, olvasd el Daniel Quinn: Az én Izmaelem c. könyvet.
Aztán privátba írd meg, hogy tetszett. :)
Hát gáz .
Egy olyan társadalomban élünk ,ahol ha te is nem viselkedsz úgy / alkalmazkodsz az "átlaghoz" ,akkor már te vagy a béna stb.
Most mindenki irta ,h ők a gázak nem te ,s lehet ,h most ez neked megnyugtató s minden ,de majd nem igy fogod gondolni...
Am ,ha tényleg menők lennének ,nem 30on felül like-olnák őket ,hanem meglenne nekik a 300 is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!