Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jogosan vagyok kiakadva a...

Jogosan vagyok kiakadva a "barátaimra"?

Figyelt kérdés
Ezek csak az osztálytársam, most róluk írom ezt. Más barátaimmal megünnepeltük, stb. Szülinapom volt és felköszöntöttek stb. Ajándékot egyik sem adott. Aztán csak így futólag megkérdeztem az egyiket hogy nem csinálunk-e valamit délután (vmi kávézásra ilyesmire gondoltam, 1-2 óráig) , mert hogy miért ne. Mondták hogy oké, az egyikük magától kérdezte hogy nem csinálunk-e valamit még mielőtt tudta volna hogy megyünk majd. Aztán kérdeztem hogy na megyünk-e suli után és mindegyik elintézte csak annyival hogy hát most fáradt meg haza akar menni meg nincs kedvük kávézni. Szerintem attól még hogy amúgy is ilyen uncsik meg otthonülősek attól még megerőltethették volna magukat mert tök rosszul esett hogy így hirtelen egyedül hagytak. Utána nem-osztálytársakkal kajáltunk meg buliztunk szóval jól telt de azért mégiscsak rosszul esett az osztálytársaimtól amikor azért szoktunk eljárni ide-oda, de mostmár ritkábban. 16L
2014. jan. 11. 17:38
 1/2 anonim válasza:
A kérdésben szerintem benne van a válasz: az osztálytársak nem egyenlőek a barátokkal. Vagyis amikor épp nem muszáj, nem feltétlenül szeretnének veled lenni a szabadidejükben. Ilyesmin szerintem kár kiakadni, a csoporttársaim 90%ával én sem mentem volna el sehová.
2014. jan. 11. 18:36
 2/2 anonim ***** válasza:

hát azért a csoporttársak és az osztálytársak között van különbség asszem, de fene tudja

jogosan de feleslegesen

2014. jan. 12. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!