Jogosan szomorít el?
Szortíroztam a cuccaim, és mivel úgy gondoltam, mindenre nem lesz szükségem. Az egyik parfümömet, amiből volt még egy flakonnal pluszba, odaajándékoztam a barátnőmnek, abból a gondolatból kiindulva, hogy ha nem használnám el időben, úgyis csak megromlana, akkor inkább legyen az övé.
Először olyan fejjel nézett rám, mintha elment volna a maradék eszem is, de aztán elfogadta.
Nem bóvli cuccról van szó, bontatlan 40ml Mexx. Mondtam neki, hogy ha tetszik, megtarthatja, ha nem, eladhatja, rábízom.
Rávágta, hogy oké, majd otthagyta az asztalon, hozzá se ért, hogy megnézze, vagy valami, másnap meg hazament.
Gyakran járok külföldre, szoktam ajándékokat hozni a barátnőimnek is. Egy másik lány mindig tőlem kér kölcsön, pár napja azonban mikor valamiben nem értettünk egyet, megjegyezte, hogy "Nem vagy te egy kicsit önző?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!