Hogyan szerezhetnék barátnőt?
Eddig még nem jöttem össze senkivel, de nagyon szeretnék. a csinos, karcsú lányokat szeretem, akik okosak, és nem figyelemfelhívóak. A baj, hogy ők rám se hederítenek, és ha közeledni próbálok hozzájuk fél perc alatt lekoppíntanak. Más csajok csak kihasználnak, egy szerencsétlen vagyok a szemükben, aki szívességet tesz nekik. Igaz, nem én vagyok a királyfi, aki szép, erős, elbűvölő, de attól még megvan bennem a vágy, hogy megismerjek egy gyönyörű lányt.
Tudnátok tanácsot adni? (19 éves fiú)
viselkedj férfiasabban, határozottabban.:D
flörtölgess. :P 17/L
csúnya vagy és gyönyörű lányra vágysz?..
már nem azért de .. hogyha szerelmes vagy nem az számít,hogy hogy néztek ki :] mert ha már beleszeretsz,akkor a külsejét is szépnek fogod látni :P
de hogyha neked nem a szerelem miatt kell csaj...akk meg így jártál:D mert akkor olyan csajt fogsz találni,aki csak mutogatás miatt akar összejönni vkivel ..de akit mutogathat annak meg helyesnek kell lennie:)
2.. ne hagyd már hogy kihasználjanak :D..ésigen,legyél férfi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!