Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy legyen...

Mit tegyek, hogy legyen önbizalmam?

Figyelt kérdés

Abszolút nincs. Csúnyának és kövérnek tartom magam. Próbálom magam kicsípni, csinosan öltözni, de akkor is csak azt érzem,hogy az ég világon nincs bennem semmi különleges. Akármilyen divatos ruha legyen rajtam, akkor is csúnyának, koszosnak érzem magam:S:( Miért van ez? Mit tegyek ellene?

Már mindenkinek elege van abból, hogy folyton csak magamat szidom.

2010. máj. 31. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor egy jó erős fordulattal kezd el szépnek látni magadat.Figyelj,senki nem tud ezen jobban segíteni önmagadnál.Döntsd el magadban,hogy igenis,csinos Vagy,szép Vagy,kedves az arcod.Hangsúlyozd azt,ami szép benned(MERTHOGY MINDENKIBEN VAN ILYEN)Legyél vidám,mosolyogj akkor is,ha erőltetned kell,hagyd el a negatív gondolatokat.Szerinted hogy lehet,hogy némely "kevésbé szép"lánynak sokkal erősebb kisugárzása van,mint egyes szép arcú,szép alakú cicababának?Ezen tűnődj el.
2010. jún. 1. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:
És igaz a közhely,miszerint minden fejben dől el.Te ne ítéld magad olyan életre,amelyben ilyenformán látod magad.Minden a Te gondolkodásodon múlik.Próbáld ki,és napokon belül érzed a változást.
2010. jún. 1. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
2-nak igaza van :D
2010. jún. 1. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbáld ki amit a második válaszoló mond, én szeretem az ilyen gondolkozású embereket

Egyébként tényleg igaz, hogy sok minden fejben dől el, az emberek nagy százaléka el sem tudja képzelni mire képes az emberi agy, felülmúl minden gépet, minden gyógyszert és minden könyvet

De persze tudni kell használni és ' beiinditani ', ezt pl. azzal érheted el, hogy megpróbálsz hinni nekünk

Hidd el, hogy nem halandzsa, holnap döntsd el ki akarsz lenni és milyen , és menj be az osztályba/munkahelyre és legyél az ! Aztán dumáljuk meg ezt holnap délután, kiváncsi vagyok az eredményre, de próbáld meg !!!!!!

2010. jún. 1. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!