Hogy van az, hogy én megbuktam a vizsgámon, míg a nálam sokkal rosszabb tanulók átmentek?
Nem mondom, hogy kitűnő vagyok, de azért mindig jó jegyeim voltak (3-4-5-ös) Én megbuktam a vizsgán, pótra kell majd mennem. A nálam sokkal butábbak, rosszabb tanulók meg átmentek, akik kb azt sem tudják miket tanultunk...
Most ez azt jelenti ők okosabbak nálam? :/
Na hát ez az..."Hülyének van szerencséje" ?
Aztán megkapom majd ha találkozom velük, hogy "Úristen, te hogy bukhattál meg?" meg majd elkönyvelik magukban, hogy ők jobbak mint én. Grrr nem tudom mit mondjak nekik. Kb elsüllyedek szégyenemben, ők meg majd felvágnak...
Írásbeli volt még csak, a szóbeli most jön.
Igaz, hogy nekem nem volt szerencsém, mert olyan feladatok voltak amiket nem néztem át, ők meg tudtak egymásról lesni + puskázni. Csak tényleg ez a rossz, hogy ők jobbak voltak mint én. :(
teljesen mindegy ki mit mondt, az a lényeg, hogy TE nem fordítottál alég időt a tanulásra és a részletek bemagolására. Emiatt senki mást nem okolhatsz, csak amagadat!
ezt úgy mondom, hogy az előbb buktam 2 vizsgát, mehetek UVra belőlük....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!