Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor múlik el ennek a hatása/...

Mikor múlik el ennek a hatása/mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Szóval, tegnap este 7 fele elszívtam egy "füves cigit" ami ugy néz ki, hogy herbál volt. Átbasztak. Azóta enyhébben de érzem a hatását, pedig hamarabb is elaludtam meg iszok sok vizet és eszek rendesen. Szédülés, fejfájás, néha hányinger érzet. Ilyenkor mit lehet csinálni? Mikor fut ki a dolog? Az biztos, hogy ez után nem szívok semmit. Kérem, hogy csak komoly válaszokat írjatok, a "miert csinálod ha nem vagy biztos a dologban" meg az "anyázók" hagyjanak inkabb. Köszönöm a segítséget!

2017. okt. 9. 19:03
 1/1 anonim válasza:
100%
Hát én nem tudom te mit érzel de a herbál fél max 1 óráig tart de van ami csak 10-20 percig.A fű meg olyan 1-2 óráig.
2017. okt. 11. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!