Mire jó ilyet csinálni, milyen pozitív hatása van?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor valaki teniszlabdával masszírozza magát, vagy ráfekszik stbb.. pl.:
Gondolom olyasmi érzés lehet, mint az SMR henger.
Ez mire jó, milyen jó hatása van?
2017. júl. 12. 14:45
1/7 Cortez70 válasza:
Izmok ellazítása, vérkeringés fokozása.
2/7 A kérdező kommentje:
És ezek mire jók, mi lesz jobb, ha ellazítom az izmaimat és fokozom a vérkeringést?
2017. júl. 12. 15:31
3/7 Cortez70 válasza:
A lazább izom jobban fejlődik, mert nem gátol az izompólya merevsége és a táanyagellátás is jobb, ha gyorsabb a vérkeringés.
4/7 anonim válasza:
De ha nyújtunk rendszeresen akkor erre nincs szükség, nem igaz?
5/7 Cortez70 válasza:
Szerintem elég a nyújtás is, de biztos van szakértő aki ezt is javasolja mellé.
6/7 A kérdező kommentje:
És ez segithet a vallfajasomon?
Tegnap edzettem es ma erzem, hogy faj az egyik vallam oldalso resze. (Gondolom a tolodzkodastol)
Odateszem a labdat a falhoz es vallal nekidolok, igy nagyon erzem.
Ez segit rajta, vagy csak rosszabb lesz?
2017. júl. 12. 18:44
7/7 anonim válasza:
Teniszlabdát nem használok, de pl. ha nem tolom az smr hengert nekem nagyon durván be szokott állni a hátam és fáj mindenem. Tehát számomra nélkülözhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!