Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért kell annyi tesztet...

Miért kell annyi tesztet csinálni?

Figyelt kérdés

Nem értem!van aki 5-6 tesztet is ellő.minek?

Én csináltam egyet délután,másnap reggel csak a Férjem kedvéért teszteltem!

2017. jún. 24. 23:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

Ez gyerekes. Sztem sincs sok ertelme ,de amit Te csinálsz annak végképp. Egy felnott ember had döntse már el.maga , hogy mikor és hány darab tesztre dob ki pénzt feleslegesen. Nekd attol rosszabb? Vagy itteni kerdesek zavarnak? Akkor ne valaszolj azakra es ne hidd h mindenki olyan mint te. Én pl 3 tesztet csinaltam. Es akkor mivan? En fizettem ki , nem más! Undorito h azert mert te igy meg úgy csinálod, sztes más is úgy kell tegyen.. mire jó most ez a kerdes? Hogy vitát szíthass?

Hát jó mulatást

2017. jún. 24. 23:41
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Egyetértek az első válaszolóval!
2017. jún. 24. 23:43
 3/16 anonim ***** válasza:
63%
6 év várakozás után megnézném, ki nem csinál 5-6 tesztet, mire elhiszi...
2017. jún. 25. 01:01
 4/16 anonim ***** válasza:
72%

Én azért csináltam négyet, mert az x epil nem mutatta és először úgy voltam vele, hogy biztos korai (két napja késett ekkor) Aztán csináltam még két nap múlva, de még mindig nem mutatta, mondom szar a teszt. Aztán láttam, hogy végül is valami 6-7 perc után, mintha lenne rajta csík. Na most az akkor mi? Csináltam mégegyet. Azzal se jutottam többre. Mondom ez nem igaz, elmentem vettem egy másik márkát. Na az meg egyértemű pozitív lett.

Én azért csináltam ennyit, mert teljesen biztos voltam benne, hogy terhes vagyok és úgymond felháborított, hogy mi a szarért nem mutatja akkor az a fos teszt, mégis meddig várjak még, mikor eleve két nap késésnél teszteltem először, de még négy napnál se akarja mutatni, hát elmennek ezek a... Tudtam hogy terhes vagyok, mert ismerem a testem és én még nem jártam ott, hogy annyira figyelem magam, hogy már beképzelek mindenfélét. Az volt az első próbálkozós ciklusunk és teljesen egyértelmű volt, hogy már 4 napja késik, a melleim "állaga" rendesen más lett, mint simán a havi előtt szokott lenni és már túl rég óta tartott a meg fog jönni, de nem jön meg érzés (ez nálam max. egy nap szokott lenni akkor meg már 3 napja úgy volt) szóval úgy voltam vele, hogy kizárt dolog, hogy ne legyen pozitív a teszt.

Gondolom van aki meg úgy van, hogy reménykedik és megerősítést vár. Mint mikor tiniként a dobókockás, kártyás stb. szerelmi jóslást megcsináltuk 6x hogy az jöjjön ki, hogy az is szerelmes belénk, akibe mi azok vagyunk.

2017. jún. 25. 02:07
 5/16 anonim ***** válasza:
44%
Ja utolsó vagyok. Végül aztán hatot csináltam összesen, mert az ötödiknek elhasználtam a másik márkából a másikat, ami a csomagban volt, ilyen na, megmondtam én, hogy pozitív, hát ez is az, alapon. Végül is ez se volt rosszabb, mint simán kidobni. A hatodikat meg jóval később, hogy a férjem is megnézhesse, mikor hazajött, mert mikor ezen bosszantottam magam, akkor ő munka miatt nem volt itthon egy hetet.
2017. jún. 25. 02:10
 6/16 anonim ***** válasza:
59%
Én kettőt csináltam az első halvány csíkos a második erősebb lett.
2017. jún. 25. 04:21
 7/16 anonim ***** válasza:
61%

Mert

- jo erzes latni ahogy a masodik csik is megjelenik

- valakit megnyugtat az erosodes

- nem bizik a markaban ezert tuti ami tuti tobb kulonbozot vesz

- sokan hiszik, hogy amig van csik a baba rendben

- nem erosodik a csikjuk es izgulnak

- paraznak hogy csak szellemcsik na de majd a kovetkezo nem az lesz

Es meg folytathatnam. Az en tortenetem eleg tanulsagos: elozo terhessegemnel csinaltam en is 6-7-et, hogy erosodik-e. Komolyan ugy tesztelgettem mintha nem lenne holnap....aztan amikor mar a legerosebb lett es megnyugodtam, barnazni majd verezni kezdtem es elment...

Szoval a kovetkezo (mostani) terhessegemnel elhataroztam, hogy oke, egyetlen teszt, es ennyi. Egyet teszteltem es tobbet nem, mert tudtam hogy hulyeseg, semmit nem befolyasol ha tesztelek mint egy felbolond nap mint nap. Es hat azota is minden oke, 30 hetes :)

2017. jún. 25. 07:54
 8/16 anonim ***** válasza:
59%

Mert nem mindenkinek jon össze a gyermeke 2 het alatt.

Ha évekig mindig megjönne, minden honapod masodik fele azzal telne, hogy azt hiszed terhes vagy, az elso fele meg azzal, hogy bízol benne hogy az leszel es állandóan azon gondolkoznal, hogy újfent csődöt mondtál, mint nő, akkor lehet nem hergelned itt azt a számtalan lanyt/not / asszonyt aki ezt atelte.

Hogy sajnaljal-e? Nem, ne sajnaljal, de ne is kérdezzél mar ilyeneket, főleg mert semmi közöd hozza. Vegtere is.. Talan az ő tesztje, az ő vizelete.. Az ő dolga.

Ugyanezt gondolom azokról az okoskodos, nagyeszu pi.aviragokrol akiknek az elso "tudományos" magyarazata a "miért nem jon a baba?" Kérdésre az, hogy azért mert "túlságosan akarod"

Nem lehet mertekegyseget írni az akaras utan. Vagy akarunk vagy nem. Nem lehet akarni kicsit, vagy jobban. Tehát kérdező, gratulálok nektek hogy életedben ketto egesz teszttel letudtad az utodnemzesed, viszont ahhoz kevesbe hogy ennyire nincs jobb dolgod, mint itt ertetlenkedni.

Nyilván nem okoz senkinek örömöt egy maréknyi negatív teszt, nem ezert csinaljuk.. de hidd el, sok no es ferfi lehozná a csillagokat is ez égről a te pozitív hugyos tesztedert...

2017. jún. 25. 09:04
 9/16 anonim ***** válasza:
69%

Ha senkinek semmi koze hozza, hogy ki hany tesztet csinal, akkor miert kell ide felpakolni naponta 4 negativ x-epil tesztet, hogy hatha lat rajta valaki valamit, raadasul mar 1 hettel a nemvart elott.

Szerintem ha valaki felteszi ide nyilvanosan a kerdest, akkor azzal azt is tudomasul veszi, hogy lesz itt olyan aki nem erti, vagy nem ert vele egyet! Innentol kezdve a kinek mi koze hozza leoltas kicsit visszasnak zunik....sot, nem kicsit!

Ez raadasul azt is idegesiti, aki szintent havonta pisil negativat, mert itt is folyton csak a kudarcot latja, es emiatt no a frusztracio, ugy erzi neki is tesztelni kell, ezert mar rohan is, szinten a nemvart elott, mert truelmetlen, ragorcsol az egeszre, es persze megint negativ neki is...es jon az ujabb csalodas. Valoban 1 honapbol 2 hetet ezen porog, hogy sikerult-e, vagy mar megint oda a remeny...

2017. jún. 25. 09:33
 10/16 anonim ***** válasza:
19%
9# ez oke, de ha az illeto tudja magáról h nem szereti az efféle kerdéseket a tesztekrol, akkor minek nezi /olvassa. Minek valaszol ra? Felnott létére jonéhány nő nagyon szánalomra méltó itt. Ez az oldal azert van h BARMIT kérdezhessenek, akk is ha valaki szerint gáz.. én se megyek az ezotéria rovatba h a szellemekkel.suttogóknak beugassak. Mert nem érdekel es nem keresem a helyzeteker amik felidegesitenek. Es nem csinalok kaoszt masoknak. Szerintem ennyi emberség elférhetne mindenkiben. Egybol jobb lenne az oldal..
2017. jún. 25. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!