Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért kell annyi tesztet...

Miért kell annyi tesztet csinálni?

Figyelt kérdés

Nem értem!van aki 5-6 tesztet is ellő.minek?

Én csináltam egyet délután,másnap reggel csak a Férjem kedvéért teszteltem!

2017. jún. 24. 23:33
1 2
 11/16 Theressita ***** válasza:
48%

Azelőtt én sem igazán értettem, sőt mindig mondogattam, hogy úgyis csak akkor csinálok tesztet, ha késik, akkor meg bőven elég egy. Végül 5 darab tesztet lőttem el :-)

Első kettőt 2 és 3 nap késés után reggel (eleve kettő darab volt benne, akkor most miért is ne?) - csak furcsálltam, hogy nagyon halvány az a második csík. Akkor végére akartam járni a dolgoknak, másnap (4 nap késés) vettem más márkájú drogériás, szintén két darabosat. De nem hagyott nyugodni, biztosra akartam menni, és vettem egy gyógyszertárit is- az már csak nem fog becsapni alapon. Aznap este az olcsóbb kétdarabos egyikét kíváncsiságból elhasználtam (ez délután erősebb volt, mint az előző kettő reggel). S másnap reggel (5 nap késés) pedig a férjemmel együtt a maradékot (1 drogériás, 1 gyógyszertári)-az egyik halvány, a másik erős pozi lett.

Hát így estem bele én is a "sok tesztet csinálók" kategóriájába, pedig nem így terveztem.

2017. jún. 25. 09:41
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

Na. Látjátok.. en egyet sem tettem fel sehova. Annyi eszem van h az egy csík es a ket csík kozt sikerült mindig éles különbséget tenni.

Nem vart elott sem teszteltem sose. Sajnos viszont nem mindig tudtam mikor fog megjönni. Igazából a végére mar valóban nem hittem el, hogy nem magányos az a csík, de nagyjából mar az sem érdekelt hogyha igen. En az életemben nem sírtam vagy szomorkodtam ezen ugy komolyabban.. Elfogadtam mert nem volt mas valasztas.

Viszont az a tehetetlenség meg az a rohadt érzés hogy nem tudod mi az oka annak hogy neked nem jon össze pedig mar atestel annyi vizsgálaton amin kb egy női focicsapat normálisan egesz életében.. Na az kiakasztó. A kérdező viszont nem azt kérdezte minek tesznek fel egyesek havonta 3-4et a félvak csajok, hanem h minek tesztelnek egy ciklusban több teszttel a nők. Ebben a formában meg igenis provokatív es banto a kérdése egy olyan nore nezve mint pl en aki bizony egy egesz tesztseger elott all. Mellesleg a világ lehet legboldogabb 30 hetes kismamaja vagyok .. Nem kis "munka" es ido utan. Viszont meg mindig bántanak ezek a dolgok a sorstarsaim nevében... pedig a legnagyobb nyugalommal mondom.. Nem kellene hogy zavarjon de tudom milyen a masik oldal.

2017. jún. 25. 09:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem kell felháborodni,felesleges,hiszen ide bárki tehet fel bármilyen kérdést nemigaz?

Ja és én nem keltem a vitát,inkább te vagy a felbujtó!

2017. jún. 25. 11:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem "kell". Aki akar, az csinál. Aki meg nem, az nem. Mindkettőnek meg van a joga hozzá. Ebbe nem kell idegeneknek beleszólni.
2017. jún. 25. 11:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen en. Sajnálom. Szép napot neked. :)
2017. jún. 25. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez egy tipikus bicskanyitogató kérdés. Képzeld csak kérdező, nekem a 4. hónapban összejött a baba és 10 tesztet csináltam, mert így voltam nyugodt.
2017. jún. 26. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!