Mi vagy mik lennének azok az okok amik miatt öngyilkosságot követnétek el?
Figyelt kérdés
Mi kéne,hogy történjen veletek?
Magánéletben, lelki vagy fizikai dolog.
2017. okt. 2. 17:10
1/4 2*Sü válasza:
Valami olyan körülménynek, ami az életet non-stop elviselhetetlenné teszi, folyamatosan valódi szenvedést élsz meg – mondjuk erős fájdalmat érzel folyamatosan –, és ha már megtettél minden lehetséges lépést arra, hogy ezt az állapotot megszüntesd, és a helyzet hosszútávon nem változtatható meg. Ebben az esetben lehet elfogadható alternatíva az öngyilkosság. Minden más helyzetből van kiút, minden más helyzet elmúlik, vagy áthidalható.
2/4 anonim válasza:
Mert ember vagyok. Szerintem ez egy rohadt jó indok. Utálom magam és a fajtámat.
3/4 anonim válasza:
Vagy állandó fájdalom miatt, ami biztos, hogy nem fog elmúlni, vagy olyan állapotba kerülés miatt, ha az alapvető életfunkciókban kiszolgáltatott lennék, és nem változhatna.
4/4 anonim válasza:
Egyetlenegy ilyen okot tudok elképzelni.
Ha ezzel megszabadítanám a világot minden bajtól.Egyszer és mindenkorra,teljesen,stb.
De tényleg és valóban megszabadítanám.
Ez esetben kötelességem lenne megölni magam.
Mindenkinek kötelessége lenne-mindenki meg is
tenné-e,más kérdés
Bár, meghalnék akkor is, ha ezzel valaki-valami nálam értékesebb megmenekülne, megmaradna és értékessége ,mondjuk így, megvalósulhatna.Pl. ha egy zseni, egy világraszóló géniusz az én életem árán élhetne késő öregkorig és a zsenialitását maradéktalanul kibontakoztathatná.
Kórság, fájdalom miatt semmiképp sem végeznék magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!