Mikor jöttél rá, hogy nem vagy tökéletes?
Mindig is tudtam. Nem úgy neveltek hogy bármi jót is higgyek magamról. :D Viszont arra, hogy mások sem tökéletesek, kb. 14 évesen jöttem rá. Szóval pár hónapja. Azóta kezdek rájönni, hogy mindenki egyenlő, bármennyire is él bennünk a tudat, hogy mi tényleg különlegesek vagyunk...
15L
micsoda?
honnan veszed ezt.én azt vagyok
ne sértegess!
:XD
nagyjából eddig fel sem merült bennem, h tökéletes lennék
de csak mostanában jöttem rá, h nincs is bennem semmi, ami tetszhetne egy lánynak
16f
Én mindig is tudtam,h nem vagyok tökéletes mint ahogy senki,de ez van....mindenkinek van hibája külső/belső egyaránt.Nekem nagyon is sok.Pedig mikor már kicsi voltam, azt mondták én vagyok a legszebb stb stb-.-"most is apám anyám odáig vannak,h senkinek nincs ilyen szép lánya blablabla, persze tényleg nagyon sokan mondják ,de én, akkor sem hiszem el...ők nem látnak engem ,csak kívülről ruhában és nem ismernek teljesen, szal csak látszatra vagyok....önbizalmam 0.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!