Meséljetek élettörténeteket, fiúk és lányok egyaránt,14-18 év között! Én nagyon el vagyok kenődve, mert úgy érzem semmi sem jön össze mostanában az életemben. Szerelmi és családi téren sem okés a dolog. Mi történt veletek?
ohh.14 éves vagyok.
12 éves koromig tiszta jó kislány voltam.ötös tanuló.
anyutól kikönyörögtem egy pc-t.kb innentől kezdődtek a dolgok.lett egy pasim 13évesen.elkezdtem cigizni.leszoktam de még mindig szívom ha megkivánom.szal olyan heti pár szál.
aztán jöttek a bulik.pia.holtrészegség.
fű.dílerkedés.
marharossz lelkiállapot.vagdosás.
aztán nagyjából okés.pasizás minden mennyiségben.
és most?az anorexia határa.
de.még szűz vagyok.
tádáá.ez az élettörténetem.
szép mi?
pl. az utolsó?
az utolsó drágaságom pont,hogy nem kamuzik.
majd pont ilyeneket hazudok az életemről?gondolkodj már....ettől nekem mért lenne jobb?még csak sajnáltatni sem tudom magam,hiszen ez egy anonim oldal.ő az élettörténetem kérdezte én meg leírtam.
14/L
volt egy nagyon jó barátom sőőt több volt annál...
Teljesen bele zúgtam
De eltiltottak minket egymástól és nagyon depis lettem alig ettem nem jártam közösségbe ...
2 hónap után teljesen elegem volt ebből.
Úgy volt hogy az egyik osztálytársamnál alszom
de én nem hozzá mentem
kimentem a vasútállomásra, úgy döntöttem h véget vetek az életemnek mert már úgysincs semmi értelme...
a peronon álldogáltam és végig gondoltam mindent .
De aztán hallottam h valaki a nevem kiabálja és ő volt az
odarohant hozzám, leültünk és beszélgettünk.Megbeszéltük h mi történt(volna).
aznap nála aludtam
azóta nem érdekel minket a tilalom és titokban járunk át egymáshoz.
mostmár nagyon kötődünk és már semmi bajoom=D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!