Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meséljetek élettörténeteket,...

Meséljetek élettörténeteket, fiúk és lányok egyaránt,14-18 év között! Én nagyon el vagyok kenődve, mert úgy érzem semmi sem jön össze mostanában az életemben. Szerelmi és családi téren sem okés a dolog. Mi történt veletek?

Figyelt kérdés
Nah szóval meséljetek nekem az életetekről, mi az amiben csődöt mondtatok? És hogy álltatok talpra? Így kettő az egyben: panaszkodhattok, nekem is segíthettek és válaszokat is kaphattok illetve vigasztalást. :)
2010. máj. 25. 16:58
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

ohh.14 éves vagyok.

12 éves koromig tiszta jó kislány voltam.ötös tanuló.

anyutól kikönyörögtem egy pc-t.kb innentől kezdődtek a dolgok.lett egy pasim 13évesen.elkezdtem cigizni.leszoktam de még mindig szívom ha megkivánom.szal olyan heti pár szál.

aztán jöttek a bulik.pia.holtrészegség.

fű.dílerkedés.

marharossz lelkiállapot.vagdosás.

aztán nagyjából okés.pasizás minden mennyiségben.

és most?az anorexia határa.

de.még szűz vagyok.

tádáá.ez az élettörténetem.

szép mi?

2010. máj. 31. 19:52
 22/28 A kérdező kommentje:
Izzé...asszem egyes emberek élete felülmúlja az enyémet...
2010. máj. 31. 22:16
 23/28 anonim ***** válasza:
Nyugi, a legtöbben kamuznak. Pl. az utolsó.:)
2010. jún. 3. 17:18
 24/28 anonim válasza:

pl. az utolsó?

az utolsó drágaságom pont,hogy nem kamuzik.

majd pont ilyeneket hazudok az életemről?gondolkodj már....ettől nekem mért lenne jobb?még csak sajnáltatni sem tudom magam,hiszen ez egy anonim oldal.ő az élettörténetem kérdezte én meg leírtam.

14/L

2010. jún. 3. 17:33
 25/28 A kérdező kommentje:
Biztos vannak akik kamuznak, tisztelet a kivételnek.
2010. jún. 4. 17:37
 26/28 anonim ***** válasza:

volt egy nagyon jó barátom sőőt több volt annál...

Teljesen bele zúgtam

De eltiltottak minket egymástól és nagyon depis lettem alig ettem nem jártam közösségbe ...

2 hónap után teljesen elegem volt ebből.

Úgy volt hogy az egyik osztálytársamnál alszom

de én nem hozzá mentem

kimentem a vasútállomásra, úgy döntöttem h véget vetek az életemnek mert már úgysincs semmi értelme...

a peronon álldogáltam és végig gondoltam mindent .

De aztán hallottam h valaki a nevem kiabálja és ő volt az

odarohant hozzám, leültünk és beszélgettünk.Megbeszéltük h mi történt(volna).

aznap nála aludtam

azóta nem érdekel minket a tilalom és titokban járunk át egymáshoz.

mostmár nagyon kötődünk és már semmi bajoom=D

2010. jún. 12. 23:06
 27/28 anonim válasza:
.
2011. júl. 2. 00:13
 28/28 anonim ***** válasza:
Boldog gyerekkorom volt, majdnem tökéletes, de az anyukámék elváltak. Ez még nem is volt baj, mert nagyon kulturáltan rendeztek mindent, engem és a tesóimat minden fájdalomtól megóvtak, amitől csak tudtak. Anyával maradtunk, de apa nagyon sokat járt hozzánk eleinte, barátok maradtak, ami megkönnyítette a dolgokat. De utána apa összejött egy nővel, és együtt kiköltöztek Ausztriába, és minket mintha teljesen elfelejtett volna. Akkor voltam 7-8 éves, most 18, és két kezemen meg tudom számolni, hányszor látogatott azóta haza. Ez volt a legnagyobb törés az életemben. A költözése után már nem voltam boldog gyerek, és igazából a tesóim és anya is összezuhant, pedig nem volt már szerelmes. Én innentől kezdve félember voltam, egy elhagyott, nemakart gyerek. Apának is rosszat tett az élettársa, nincs gyerekük, szerintem iszik is. Anya, mintha csak meg szerette volna mutatni, hogy ő is tud új életet kezdeni, elkezdett randizni egy gusztustalan férfivel, akit mi utáltunk. Ekkor már biztosan voltam 10 éves is. Nem házasodtak össze, de a pasi beköltözött hozzánk. Aztán az anyja is. Majd az öccse. Gyűlöltem hazajárni! A bátyám szobájába kellett behúzódnunk, hogy a csövesek elfoglalják a gyerekszobákat. Undorító, beképzelt, öntelt lusta dögök. A pasi öccse ráadásul szemet vetett rám, először fel sem tűnt, hogy ez nem helyes. Simogatott, az ölébe ültetett, obszcén dolgokat mondott nekem, a 12 éves kislánynak. Amint leesett, hogy ez túlzás, késsel fenyegettem meg, hogy levágom a farkát, aztán elmondtam anyának. Kiderült, hogy anyám pasija tudott a dologról, és annyit mondott, hogy dehát kislány, nem lépett volna át egy határt. Tehát a határ ott húzódik, hogy a farkára ültet egy kislányt nadrágon keresztül, és a mini melleit simogatja. Furcsa, de ez az eset csak erőt adott. Kb. két hónapon keresztül folyt, de a mai napig ebből táplálkozok, hogy nem lettem áldozat, valahol bennem van az erő ahhoz, hogy leállítsak egy pedofilt, szóval bármi másra is képes vagyok! Anyám persze lecsukatta a pedofilt, a másik kettőt meg kidobta a házból. A bátyám és a nővérem már elköltözött. Most anyával és az élettársával, Palival vagyunk hárman. Pali talán nem az igaz szerelem anyának, de nagyon kedves, nyugodt, és okos is. Lehet rá számítani. :-) Apa még mindig hiányzik, de már nagyjából túlléptem azon, hogy itt tudott minket hagyni. A fiúk sajnos nem érdekelnek, nem tudok bennük megbízni, de hiszem, hogy ezt az akadályt is le fogom győzni. A barátkozás sem ment könnyen, most azonban egy elég nagy baráti társaságom van, és van egy legjobb barátnőm, a kettőnk családja szinte egynek számít, úgy összekovácsoltuk őket. :-) 18L
2013. aug. 25. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!