Mostanában rá szoktam írni a rég nem látott ismerőseimre és elkezdünk beszélni, de ők nem méltatnak arra hogy rám írjanak, hogy is van ez?
én vagyok a fura. vagy ők?
vagy ez az egész hülyeség?
te hogyan reagálnál ilyen szituban? lexarnád mer van más dolgod is vagy mit tennél?(visszaírnál vagy nem)
17f
én kb. senkire se szoktam ráírni, pedig vhogy mindig bennem h " na gyerünk.." de nincs túl nagy kedvem hozzá.. :D
ha egy rég nem látott ismerős lennél akit nagyon bírtam/bírok akkor örülnék :D
de van olyan akivel csak akkor beszélek ha rámír, ha persze eltudott kapni, mert mostanába ott se vagyok sokszor eléhető, de ha elkap akkor nagyon-nagyon örülök, na de mind1... szal visszaírnék kedves kérdező :D
szerintem fölösleges ezen rugózni, ha valakit rég nem láttál, annak oka van. :) azokkal foglalkozz akiknél nem kell erőltetni
igaz ha lenne 1 kis gerinc bennük legalább válaszolnának hogy bocs nem érdekelsz. de az is lehet hogy van oka...
tehát személyfüggő, nem lehet így válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!