Mit mondanál a 20 éves énednek?
Figyelt kérdés
2017. aug. 14. 12:40
11/42 anonim válasza:
Ne jelentkezz egyetemre, hanem fogadd el a dekorációs cég állásajánlatát. ( Nagyon jó ajánlatot kaptam, csak előttem lebegett a diploma aranyló illúziója, az értelmiségi szüleim elvárása. Nagyon rossz közösségbe kerültem, kiközösítettek, stb. a huszas éveim teljesen a szemétbe mentek).
12/42 anonim válasza:
Ne becsüld le magad... valamint , hogy a gyűl-ölet a szer-etet !
13/42 anonim válasza:
Ne engedj a kísértésnek, rosszul jársz :( és a munkát se vállald el, depresszióba fog taszítani az ott töltött idő.
15/42 anonim válasza:
Ne hallgass a szuleidre, tanulj azt amit elveznel kesobb is
17/42 anonim válasza:
Használj ki minden lehetőséget,legjobb éved,ne stresszelj.
18/42 anonim válasza:
Ne szexelj annyi öregasszonnyal. Baj lesz belőle
19/42 anonim válasza:
Na végre, egy igazán jó kérdés! Azt mondanám egykori magamnak, hogy ne azzal törődj mit gondolnak mások, tedd amit helyesnek érzel. :) 38N
20/42 anonim válasza:
"Bátran tedd meg, úgysem lesz jobb."
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!