Leírnád, hány éves vagy, milyen nemű és hol laksz? Elegendő a megye is, ha települést nem szeretnéd. Illetve hogy napi szinten mennyi időt töltesz itt a gyakorikerdesek.hu - n.
Figyelt kérdés
Felmérést szeretnék készíteni magán célra, ennek a kategóriának a látogatottságáról.2017. aug. 6. 09:49
1/42 anonim válasza:
36/N , Fejér megye,naponta 2-3 óra
3/42 anonim válasza:
Felesleges felmérést készíteni. Aki tapasztalt, és ide jár tudja: ide már NAGYON kevesen járnak! Fő oka az IGAZSÁGTALAN cenzúra, más képpen az itteni tulaj. Én ugyanazokkal találkozom, cirka 30 ember járhat ide. Hangsúlyozom: ugyanazokkal találkozom. Ha több napja itt lógsz 0-24-ben, mondjuk 1 hétig, akkor ezt te magad is látni fogod.
Egyébként is mindenkit kivágnak akinek nem tetszik a válasza, mert ütközik az övével.
4/42 anonim válasza:
Persze. 40/N, férjezett, 20 éves egyetemista lánnyal. Ide ritkán írok, könxvelés, adó, munkaügy, tb, amiben jártas vagyok, napi kb kétszer fél órát vagyok fent, többet ritkán. Ebben a kategóriában max 10 percet bírok idegbaj nélkül.
5/42 anonim válasza:
Jól mondja a 3-as,nagyon megváltoztak a dolgok évekkel ezelőtti állapotokhoz képest.. vagdalják ki az embereket,lassan már semmit sem lehet írni..
8/42 anonim válasza:
31N/BP, változó, van hogy napi 1-2 óra, de van hogy 2-3 napig nem nézek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!