Leírnád, hány éves vagy, milyen nemű és hol laksz? Elegendő a megye is, ha települést nem szeretnéd. Illetve hogy napi szinten mennyi időt töltesz itt a gyakorikerdesek.hu - n.
Figyelt kérdés
Felmérést szeretnék készíteni magán célra, ennek a kategóriának a látogatottságáról.2017. aug. 6. 09:49
21/42 anonim válasza:
40F Budapest XXI. CSEPEL. Napi 2-3 óra attól függ. A pontozást le$z@rom. Nem érdekel a % sem. Leírom a véleményem, válaszolok legjobb tudásom szerint. Ha valakinek meg nem tetszik az bő nyálal lesz*phat :)
Ui: Az sem szokott érdekelni hogy törlik-e a válaszom. Sokszor vagyok vulgáris, de úgy látom ide ez kell mert az emberek akkora birkák hogy az könnyfakasztó.
23/42 anonim válasza:
21 éves nő vagyok, Vas megye. Napi szinten talán fél óra, ebben a kategóriában max 2 perc, épp csak rápillantok, van-e valami érdekes, ha van, akkor ott elolvasom a kérdést, de válaszolni már én sem merek. Úgysem lehet érdemben tanácsot adni... :(
24/42 anonim válasza:
27/N Győr- Moson -Sopron megye és változó. Van hogy naponta van hogy hónapokig semmi
27/42 anonim válasza:
15/L Borsod-A.-Z. megye, összesítve napi 1-2órát szoktam "itt lenni".
28/42 anonim válasza:
40FF, Budapest VII, napi 3óra, van amikor több.
29/42 anonim válasza:
43, Férfi, Gyms. Napi max fél óra, de van, hogy hetekig egy percet sem.
30/42 A kérdező kommentje:
Kösz mindnkinek, ment a megfelelö értékelés.
2017. aug. 10. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!