Azért gyakorikérdésezel, mert magányos vagy?
Én magamon észrevettem, hogy akkor merülök bele nagyon, amikor nincs kihez szóljak.
Tényleg, leírnád, mit csinálnak épp a családtagjaid?
Nekem Apukám és a párom alszanak, és a kutyusaim is.
Hm... lehet :D
Egyedül élek, nincs párom, vizsgaidőszak van... Igen :D
Részben igen.
Többnyire több dolgot csinálok egyszerre, pl.: teát főzök, netezem, rejtvényt fejtek, tévézek, macskát dajkálok.
Engem pihentet, és érdekes kérdéseket nézegetve rájövök, hogy vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben lévő emberek is. Talán valakinek szüksége van a tanácsomra, mert voltam már hasonló szituációban, vagy csak ötlet kell. Szeretek segíteni.
Nappal egész nap dolgozom, este élem ki magamat, végtére is valahogy lazítani kell, legalábbis nem drogozom vagy piálok, a gyakorikerdesek.hu nem árt az egészségnek. :)
Úgysincs családom, nem kíváncsi rám senki. A macska az ágyon alszik, a kutya meg a vackán.
Ez olyan kibszott szánalmas, de jah..
igen...
Pedig már megfogadtam hogy a tv után a számítógépet is kihajítom és csak a könyvek maradnak!!
Nekem államvizsgára kéne készülnöm.:)))
Mondjuk ez még tervben sem volt, igazából számlákat akartam rendezgetni meg gépre felvinni, hogy még véletlen se kelljen belenéznem a tételekbe.:)))
Ehelyett belemerültem itt az élet nagy kérdéseibe.:)
Aki túl sokat olvas, az ugyanolyan magányos, mint aki túl sokat netezik. Ezt könyvtárosként (vagy annak ellenére) mondom. Észrevettem, hogy azok kölcsönöznek hetente és azok viszik a legtöbb könyvet, akik magányosak. Pedig imádok olvasni, csak nincs időm már évek óta. Szóval ez azt jelenti, hogy mégse vagyok annyira magányos.
Viszont azt is észrevettem, hogy a TV és a net még azokat is magányossá teszi, akik amúgy nem lennének azok. Múltkor is olyan jó lett volna elbeszélgetni a párommal. Nyomasztott néhány dolog. De ment a TV. És egyszerűbb volt azt bámulni és hallgatni. Biztosan tudom, hogy sokkal többet beszélgetnénk, ha nem lenne TV és internet.
Eleinte fel sem tűnik, hogy egyre kevesebbet beszélgetünk. Csak akkor vesszük észre, amikor már teljesen távol kerültünk egymástól. És hogy az elmúlt hónapok alatt mi zajlott a másikban, honnan is tudhatnánk? Beszélt helyettünk a televízió.
Hát ez van:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!