Miért van annyi magányos ember?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 19:23
1/7 anonim válasza:
arra hogy miért magányos egy ember csak saját maga tud választ adni.
én pl full antiszociális egyén vagyok de ha sokáig nem találkozok emberekkel akkor még rosszabb. Patthelyzet.
2/7 anonim válasza:
miért kérdezed? nem teljesen mindegy hogy miért? van és nem jó de ez van és kész:/
3/7 anonim válasza:
Talán mert szeretne rá megoldást találni. Aki valóban szeretne rá megoldást találni, az előbb-utóbb fog is. Viszont vannak olyanok is, akik kisujjukat nem emelik azért, hogy jobb legyen ez a helyzet, ezért tényleg egyedül maradnak. Nem radikális változásra van szükség, hanem önismeretre. Önismerő ember tudja milyen a hozzá állása másokhoz, és talán változtatot is ezen, ha szerinte ez a megoldás. Csak nem kell várni a sült galambra, igenis egy-egy jó kapcsolatért megkell dolgozni.
4/7 anonim válasza:
Állítólag ezt valahogy fentről a média tudja befolyásolni és irányítani, és a fogyasztói társadalomnak érdekében áll, hogy az emberek magányosak legyenek, mert egyedül unatkoznak, és így sokkal több terméket vásárolnak meg (hogy ne unatkozzanak). Nem tudom, ezt milyen eszközökkel csinálják, de igazából tényleg egyre több a magányos ember, szóval szerintem ebben van igazság, elérik a céljukat.
5/7 anonim válasza:
" magány az én gazdám szorosan tart a porázon "F/24
6/7 anonim válasza:
azért, mert papucsok és nem tudnak maguk mellé barátokat szerezni, nincs elég bátorságuk összejönni azzal, aki tetszik nekik, inkább otthon ülnek és rágódnak azon, hogy miért olyan puhányok, mint hogy tegyenek valamit ellene. vannak olyanok is, akiknek ilyen az alaptermészetük, én sem a világ legnagyobb arca vagyok, szeretek sokszor egyedül lenni, de barátaim meg kapcsolatom ettől függetlenül még van. olyan is van, akinek kibírhatatlan a természete és ezért nincs senkije, nézd meg a magányos, mogorva, pletykás vénasszonyokat, akiknek semmi más dolguk nincs, mint gyűlölködni. ezek is voltak valamikor fiatalok, most is vannak olyanok, akik majd öregségükre ugyanilyenek lesznek. de van még több indok is, gondolom ahány ember, annyiféle. erre a kérdésre sosem fogsz kielégítő választ kapni.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ebben nagy szerepe van annak, hogy az emberek csak magukkal foglalkoznak.
Én is nagyon magányosnak éreztem magam, és mindig olyan önző, idióta férfiakkal hozott össze az élet, hogy inkább maradtam volna magányos örökre. Nem is akartam férjez menni.
24 évesen teljesen véletlen akadtam össze egy csodálatos férfivel. Teljesen megváltozott az életem, hiszen ő nem sajnáltatta magát állandóan, hanem élt, velem együtt. Ma már házasok vagyunk, és gyakran elgondolkodok, micsoda ajándék számomra a férjem. Aztán végignézek a barátnőim párjain... tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!