Mit tegyek önbizalomhiány ellen?
Figyelt kérdés
Tudom ezer másik ilyen kérdés van, de ezt azért írom ki ,mert elég furcsa vagyok, és lehet, különbőzik a többitől. Nem nevezném magam atiszocnak,van 1 barátnőm. De több nincs, és nem is akarok, azért, mert "úgyse tudok rendesen fogalmazni, meg olyan csúnya vagyok, ki barátkozna velem." érzést érzek. Továbbá nem szeretek szoknyát vagy ujjatlant hordani, mert félek, hogy meglátnak ( XD ).
Semmi új dolgot nem próbálok ki, mert mindenben béna vagyok. Az egyik legfurább meg az, hogy mindenki szeret és utál is egyszerre az osztálytársaim közül... Ha 10 percnél tovább beszélgetünk, elkezdenek velem flegmázni, bántanak szavaikkal, majd elmennek. Olyan válaszokat nem szeretnék, hogy "a tinik ilyenek, majd kinövöd" ,és hasonlók.
13/L
2017. aug. 5. 17:40
1/1 anonim válasza:
A legtöbb érzést magadnak generálod, és nincs valóság alapja. Az önbizalom növelés leghatékonyabb és egyetlen módszere a sikerélmények begyűjtése. Ez lehet sport, tanulás, rajz, vagy írás. Bármi, amiben jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!