Mit tegyek az idegesség/félelem ellen?
1 hét múlva törizáróvizsga, de azt érzem, jobb volna meghalni és kihagyni ezt az "élményt", mert félek.
Annyira félek a tanártól, mint amikor az utcán 10 nagy ember késsel körülvesz. És azért félek tőle, mert olyan kegyetlen és rosszakaró, hogy a szeme láttára fogok összeomlani idegileg, mert nem bírom.
Átlagosan minden tantárgyból 4-5 vagyok (1 kivétel ahol 3) de töriből erős 2-es, pedig vért izzadok ennek tanulásával, és sokszor a többi tárgy rovására megy ennek a megszenvedése.
Nem akarok mindenki szeme láttára összeomlani, mert engem általában nyugodt embernek ismernek, engem tényleg nehéz fölhúzni, viszont annyira félek ettől a tanártól, hogy megszólalni nem merek ha látom.
És tanulok, tanulok, állandóan azt csinálom, de úgy érzem, tök fölösleges, mert nem lesz semmi eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!