Mit tegyek a túlzott önbizalomhiány ellen?
Pont így vagyok én is, nehéz dolog elfogadni magad úgy ahogy vagy de nem tudsz más tenni, én mindig azokra az emberekre gondolok aki tolószékben vannak vagy egyéb olyan problémája van ami miatt sokkal nehezebb helyzetbe van mint én. Aztán én azon rinyálok hogy alacsony vagyok és folyton megbámulnak meg cikiznek miatta. Le kell tojni, ismerkedni, aki szeret az elfog fogadni úgy ahogy vagy.
https://www.youtube.com/watch?v=HFmQTT87nmc
ezt a videót ajánlom,még a suliban is megnézették velünk annó, én mióta láttam átértékeltem sok dolgot, 45 perc, de megéri :)
Próbáld meg elfogadni magadat olyannak amilyen vagy nem kell változás senki érdekében.Ne akarj másokra hasonlítani mert mindenki egyedi.Valaki olyannak fog megszeretni amilyen vagy.
Velem is ez volt azért mert pl egy másik lányhoz hasonlítottam magamat és nagyon rosszul tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!