Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Többi lent!

Mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés
4 éve volt az első nagy szerelmem. Leírhatatlan volt az a szenvedély ami köztünk volt. Nagyon összeillettünk, és vitánk sem volt. Teljesen 8 hónapig voltunk együtt. Miután elváltak útjaink, én a keményfejű srác csak mentem a fejem után. Folyton kapcsolatokba rohantam, és egyszerűen nem láttam mást csak az elsőt. Ez teljesen 2016.12.23. ig volt, amikoris az utolsó barátnőmmel szakítottam. Azóta ugye eltelt pár hónap, és én egyszerűen nem érdeklődök senki iránt. Nem gondolok senkire, és egyszerűen borzadok a mai társadalomtól hogy egymást leírják "pontokba". Ez a tinédzsereknél megszokott, azaz a korosztályomba. Visszatérve a témához, nem tudom feledni a lányt. Gondoltam rá, hogy felkeresem. De sem egy közösségi oldalon, sem tőlem 150km re az otthonán sem telefonon sehol nem találom. Nem tudom feledni, és azt kérem tőled kedves olvasó/olvasók hogy mond el a véleményed és próbálj meg egy hasznos és egyben céltudatos választ adni!

2017. aug. 5. 02:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne akarj olyan görcsösen társat. Hidd el jobb egyedül, mint egy lehúzós nem hozzád illő lánnyal. Kevesebbet kell költened, ezáltal jobban tudsz a céljaidra koncentrálni. Ha egyszer lesz aki értékel, akkor érdemes csak kapcsolatba vágni. Ez egy ilyen világ sokan vannak egyedül. Ma már nem szégyen.
2017. aug. 5. 14:28
 2/6 BexiSzJGBábel válasza:
Nem kell keresni sem az igazit, sem a feledést. Mindkettő el fog jönni, mégpedug egyszere. Mert ez a két dolog eggyütt jár.
2017. aug. 5. 15:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez a gyerekkori szerelem sajnos nem a keresésemen múlik, hanem a kötődésemen. :)
2017. aug. 5. 15:26
 4/6 anonim válasza:
Esetleg az ismerőseitől vagy barátaitól kérd el a telefonszámát. Ha nem megy, akkor a legjobb barátaiddal szervezzetek meg egy utat hozzá és kérdezősködjetek, hátha ismeri valaki ott a városában/falujában a lányt. Ha nagyon nem bírod nélküle és tényleg úgy gondolod bármit megérne vele újra együtt lenni, akkor magánnyomozók vagy valaki, aki utána tudna nézni a hollétének. Ha annyit nem ér, akkor járogass el bandázni haverokkal és ismerkedj meg más veled egykorú srácokkal meg lányokkal,hátha találsz valakit, aki segít túllépni vagy lángolóbb szerelmet ad...
2017. aug. 5. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert, amíg feledni vágysz addig emlèkezel...
2017. aug. 5. 23:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget kommentelők. igazán segítettetek! :)
2017. aug. 6. 04:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!