Szerintetek megtegyem?
N hát őőő most kezdjem el előröl? na jó elkezdem,,
lett egy barátnőm...a tesójával eljöttek,és azt találtunk ki h mindenkit összehozunk egy pasival..!Én tettem a dolgom hát sikerült is...6-hónapig jártak a fiúval de ebben a fél évben én a csajjal rosszban voltam mert mindenen összevesztünk de nem is ez a lényeg.
OLyan februárban beszélgettem msn-en a gyerekkel...(fiúval)
Ezt hosszu lenn elmesélni de látott rólam egy olyan képet amin bugyiba vagyok és ezt mutagatta mindenkinek a gyerek..nekem e miatt lelkiismeret furdalásom volt..engem lenéztek..de akinek vipen volt ilyan a suliból egy csajnak azt nem...!
na ma eljöttek a lányok h nekem átkéne vernem azt a fiút h én szeretem meg így meg úgy...meg az egyik csajszi elköltözik és h legyen ez neki a búcsú ajándék meg ilyenek,
na de most átverjem? de mivan ha majd megint rólam beszél és majd megint másképp alakítja a dolgokat?
Sztetek átverjem? De ha visszajön a lelkiismeret furdalásom?
Meert mingig visszajött és most is bennem van de ez már örökre!
na sztetek?
te is biztos azt hitted, hogy a nyelvtan könyvbe uzsonnát kell csomagolni.
miért nem lehet NORMÁLISAN, érthetően leírni, hogy mibajod van?
Ezt h nem lehet érteni? leirtam azt is h értsétek meg mi van a háttérben!
röviden átrverjem a gyereket vagy se na :>@
Nekem nagy nehezen sikerült elemeznem a mondanivalódat :D Szerintem semmiképp ne verd át, az sosem megoldás! Egyszerűen ne fogalkozz a sráccal, semmit se tudsz tenni, ha egyszer nála van a kép, az törlődni sose fog onnan. Szerintem ne szivasd meg, mert akkor még mérgesebb lesz és sokkal gonoszabban fog viselkedni!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!