Egyre gyakrabban gondolkozom azon, hogy törölnöm kéne magam fészbukról, megtegyem?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 23:25
1/9 anonim válasza:
Azt is megteheted, hogy nem mész föl. És még hasznos is lehet egyszer, ha van.
2/9 A kérdező kommentje:
igaz...akkor nem megyek fel...remélem kibírom, eléggé függőséget okoz ez a sz.r
2011. jún. 2. 23:35
3/9 anonim válasza:
Hmm, de akkor ez azt jelenti, hogy volt kivel használnod az oldalt, és akkor vannak barátaid is, nem? Találkozzatok élőben, beszéljetek MSN-en...
4/9 A kérdező kommentje:
dehogy vannak...ezek csak érdekkapcsolatok:S de néha rámírnak , és még az is több mint a semmi...szánalom:S
2011. jún. 2. 23:39
5/9 anonim válasza:
Én már rég kitöröltem volna, ha az asszon hagyná.
Csak kiprobáltam, de rájöttem hogy fölösleg.
Viszont azokat sem értem akik ezeregy képet tesznek fel magukról. Szerintem a kelleténél több információt elárul a személyről.
6/9 anonim válasza:
úgy tudom, nem lehet törölni, csak hibernálódni:(
(én ezt hallottam, ezért nem is mentem fel)
7/9 anonim válasza:
Én az iwiw-vel vagyok így, már nem léptem fel vagy fél éve. De nem töröltem magam, ahhoz túl sok ismerős van, akinek szükség lehet az elérhetőségére. Mondjuk azelőtt is csak telefonkönyvként használtam.
A facebook sem sokban külömbözik, szóval szerintem is elég, ha nem mész fel.
8/9 A kérdező kommentje:
igen ezt már én is hallottam, hogy állítólag nem tudod magadat törölni csak hibernálni, aztán kb két hét múlva már lehet...vagy nem tudom, én valami ilyesmit olvastam. Inkább maradok annál , hogy nem megyek fel....mondjuk szinte csak játékra használtam de amikor meglátom az idióta kiíírásokat......
2011. jún. 3. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!