Megtegyem? Tanácstalan vagyok :S (lent hosszan)
Szóval az a helyzet, hogy vagyunk kilencen egy kis baráti lánycsapat az osztályban. Nyolcadikosok vagyunk. Az egyik lányt a gólyatábor óta cikiznek egy fiúval, ugyanis a gólyában egyik este úgy szórakoztak, hogy elkezdtek "párosítani". (:D) Szóval őt szinte állandóan azzal a fiúval cikizzük, vicces, de láthatólag a lánynak ez nem túl kellemes. Rossz dolog amit teszünk, tudom, én is átéltem már ezt hatodikban, de hát ez a korral jár... hogy nem bírjuk abbahagyni. :D
Nos, mivel én már tudom, milyen kellemetlen dolog olyannal cikizni, akivel semmi nincs, szeretnék tenni valamit. Bele vagyok zúgva egy másik fiúba az osztályból :\'). Arra gondoltam, hogyha már túlságosan elfajul ez a dolog, akkor bevallom a csajoknak és valószínűleg átszállnak rám :D Amit őszintén szólva nem is nagyon bánnék, tudom, hogy nincs esélyem a kiszemeltemnél, de legalább lenne valóságalapja a cikizéseknek. :) És így megmenteném a lányt, akinek őszintén sajnálom a helyzetét :P
Szóval megtegyem? Bevalljam nekik? Meddig várjak vele?
Én is nyolcadikos lány vagyok. Na lássuk csak...
Szerinetem is felesleges ez a nagy dráma. Te jó ég! :-s
Engem is cikiznek pasival, akihez nincs közöm, de én elviselem, és így legalább nem mondhatják a többiek, amikor én csúfolódom, hogy alaptalan. :P
Ne "vállald át" ezt a dolgot, hiszen ez csak poén, és a barátnőd sem fog belehalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!