Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megtegyem? Tanácstalan vagyok...

Megtegyem? Tanácstalan vagyok :S (lent hosszan)

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy vagyunk kilencen egy kis baráti lánycsapat az osztályban. Nyolcadikosok vagyunk. Az egyik lányt a gólyatábor óta cikiznek egy fiúval, ugyanis a gólyában egyik este úgy szórakoztak, hogy elkezdtek "párosítani". (:D) Szóval őt szinte állandóan azzal a fiúval cikizzük, vicces, de láthatólag a lánynak ez nem túl kellemes. Rossz dolog amit teszünk, tudom, én is átéltem már ezt hatodikban, de hát ez a korral jár... hogy nem bírjuk abbahagyni. :D

Nos, mivel én már tudom, milyen kellemetlen dolog olyannal cikizni, akivel semmi nincs, szeretnék tenni valamit. Bele vagyok zúgva egy másik fiúba az osztályból :\'). Arra gondoltam, hogyha már túlságosan elfajul ez a dolog, akkor bevallom a csajoknak és valószínűleg átszállnak rám :D Amit őszintén szólva nem is nagyon bánnék, tudom, hogy nincs esélyem a kiszemeltemnél, de legalább lenne valóságalapja a cikizéseknek. :) És így megmenteném a lányt, akinek őszintén sajnálom a helyzetét :P

Szóval megtegyem? Bevalljam nekik? Meddig várjak vele?

2009. okt. 10. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Idióta vagy. Nem kell drámázni, hagyd békén a csajt. Bár felőlem tetetheted azt, hogy önfeláldozó vagy, és átvállalod ezt az iszonyat nagy terhet, de szerintem menthetetlenek vagytok.
2009. okt. 10. 13:46
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm. akkor inkább várok arra, hogy "majd kinőjük" :)
2009. okt. 10. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

Én is nyolcadikos lány vagyok. Na lássuk csak...

Szerinetem is felesleges ez a nagy dráma. Te jó ég! :-s

Engem is cikiznek pasival, akihez nincs közöm, de én elviselem, és így legalább nem mondhatják a többiek, amikor én csúfolódom, hogy alaptalan. :P

Ne "vállald át" ezt a dolgot, hiszen ez csak poén, és a barátnőd sem fog belehalni.

2009. okt. 10. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy "vicces". De akkor ha téged fognak cikizni az már nem lesz olyan vicces. Te most komolyan rosszat akarnál magadnak? Ez önfeláldozás, ne tedd meg.
2009. okt. 10. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:
tedd meg jobb lesz a lelkiismereted
2009. okt. 10. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi utoljára hatodikos korunkban csináltunk ilyet. Nagyon gyerekesek vagytok. Ami alapvetően nem baj, de nem ebben kéne, hogy megnyilvánuljon.
2009. okt. 10. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!