Nagyon-nagyon kérlek szépen segíts! Én olyan tanácstalan vagyok, lécci önts belém egy kis önbizalmat! Egy 13 éves lány története lent (? )
Minek msn-ezel azzal, akit utálsz? Nem kell vele foglalkozni. Se szóba állni vele. Biztos van barátnőd a suliban, ne ezzel a libával törődj. Észre se vedd. Levelezőlistáidról meg töröld ki.
Bármilyen bosszú kicsinyes, ne csinálj olyat. Maradj tisztességes, hidd el, az jobb.
Kérdező: szerinted a felnőttek hogy oldanak meg egy ilyen helyzetet?
(Szándékosan nem írok semmi választ, először szeretném megtudni, hogy szerinted milyen lehet egy érett, előregondoló megoldás hasonló problémákra.)
istenkém... :D
még meghúzza a hajad :))
gyere hozzám megtanítalak a parasztlengőre aztán majd mutasd meg annak szerencsétlennek:D:D
Parasztlengő?? Micsoda? xD
Amugy az utolsó előttinek:
Nem vagyok felnőtt, de ha feleletet vársz, hát válaszolok: szerintem egy felnőtt leül és megbeszéli vele, hogy mindkettőjüknek jó legyen (ez a mi esetünkbe nem jó mert ha hozzászólsz hisztirohama lesz) vagy azt adja neki amit kap, vagyis ő is az őrületbe kergeti a másikat...az erőszakot nem nagyon ajánlanám...:)
Tudom hogy ezek nem jók, de hirtelen ennyi jutott eszembe...amugy egy felnőtt nem marakodik egy első helyért...ott nem tanulni kell, hanem azt alkalmazni, amit tanultál :)
Ha irigy rád, akkor valamit jól csinálsz.:) Biztos hallottad már.
Akit utálsz, azzal akkor sem kell msn-ezni, ha éppen jópofi volt, meg aranyos kedves rendes. Előbb-utóbb úgyis kibújik a szög a zsákból.
Foglalkozz vele kevesebbet, akkor majd észreveszi, hogy már nem vagy érdekes számára olyan szempontból, hogy így kitoljon veled.
Sok sikert:)
Ha hozzászólsz hisztirohama lesz?:|
Az igen: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!