Nagyon-nagyon kérlek szépen segíts! Én olyan tanácstalan vagyok, lécci önts belém egy kis önbizalmat! Egy 13 éves lány története lent (? )
Köszi:)
Igen hisztirohama xD
Hogy ő nem beszél ilyen kis senkikkel...chhh
sz@rd le a fejét...vagy nézz rá lenézően...hidd el idegesíteni fogja. 1szerűen éreztesd vele hogy nem érdekel téged az hogy ő pattog. ha meg neked áll és megtép vagy iesmi (ha megteszi elég szánalmas, de tudom hogy az ien kis nyomoronc pcsáknál előfordul) lehetőleg védekezz és ne hagyd magad...lehet te maradsz felül és jól beégeted...ha meg ő "nyer" vágd oda neki hogy ien szánalmas emberrel még nem találkoztál vagy hasonló égető dumát...ennyit tudtam segíteni remélem jól megtudod majd oldani a problémád :))
14/l
Ami a legfontosabb,hogy ne add fel!Beszélj a szüleiddel,panaszkodjál.Te még fiatal vagy,hogy egyedül old meg a gondjaidat!Ha így nem sikerül megoldani a dolgot,próbálj nem odafigyelni rá,vagy ha például megcsupálja a hajadat rúgd meg,üsd pofon vagy hasonlók!Tedd nevetségessé,tegyél valamit,hogy mindenki rajta röhögjön és leakad rólad.Remélem segítettem..
Sok sikert!:)
Jaaaa így értem :D
Anyummal is kötekedett egy a suliban még régen és hazáig kísérte ott pedig jól elverte...onnantól még a nevét se ejtette ki xD
Áhh de az más világ volt :)
Amugy most azt találtam ki, hogy:
Ő az osztályfelelős (szép kis példa igaz?) és ha bántani mer, én nem ütök vissza, hanem beolvasok neki, hogy osztályfelelősként szép példát mutat a többinek, de hangsúlyzom én nem ütök vissza, így okom lesz panaszra és az oszi nem úgy fogja kezelni a helyzetet, hogy én is ütöttem, hanem csak ő és én az "Okos enged, szamár szenved" sablont alkalmaztam...az osztály látja majd mi történt így bizonyíték is van, és így még lehet, hogy egy magaviselet levonást is kap.
De van aki azt írja, hogy ne figyeljek rá és ráun. Egy fenét! Ezt csinálja már 1,5 hónapja...
Lécci írjátok, hogy ez jó vagy rossz ötlet, mert ha jó alig várom, hogy alkalmazzam xD
Így nevetségessé tehetem őt? Ha lehúzom az osztály előtt, hogy ő mégis milyen osztályfelelős?
:D Velem 3.ba csinálta ezt egy csaj, és akkor apám meghallotta, amikor a barátnőnek panaszkodok, hogy miket mondott, még csúnyán is beszélt... Aztán apám beszélt a tanárral, és a végén nekem kellett bocsánatot kérni, hogy ilyeneket állítottam róla wááá :@ kiskoromba olyan befolyásolható voltam ha most ott lennék belenyomnám tuti a tanár fejét a tortába, épp szülinapot ünnepeltünk. Mindig kivételezett, basszus hirtelen de mérges lettem :D
Jó nem ezzel zaklatlak, hanem: Szerintem hagyd a fenébe, szerintem 100, hogy féltékeny rád valamiért, ne szólj hozzá, mintha ott se lenne, és prbáld őt cikis helyzetekbe hozni, (egyszer amikor egy másik csaj piszkálódott velem a fiúk elkezdték beégetni őt, és mindenki rajta nevetett :D) nevess a képébe, és röhögd ki ha visszamehetnék az időbe mindent másképp csináltam volna... Ne kapd fel a vizet, csak szépen nyugodtan vitázz vele, neki már piros lesz a feje te meg csak nevess rajta, ha pedig a verekedéssel fenyegetőzik, akkor szólj egy tanárnak... (nem ciki nyugodtan szólj egynek nehogy miatta kapj intőt nem ér annyit..) Nem szabad felvenni a dolgokat, de magunkba se tartani, mert akkor felrobbanunk... mint pl: én akkor el kellett volna intézzem azt a csajt és nem odamenni és bocsánatot kérni, tiszta hülye voltam... (a csaj elment a suliból.... hál istennek) Amúgy én is 8. os vagyok és uccsó év, már béke és nyugalom van az osztályba nem vitázunk... csak hülyülünk és összetartunk, mostanra mi lettünk a legklasszabb osztály kidobtuk a szemetet és máris jobb lett a környezet :) A te esetedben ez nincs meg, de alakalmazd azokat amiket írtunk, most felébresztetted a régi emlékeket :D olyan izgatott lettem xD szintén 13/L 1 hónap 14 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!