Nagyon-nagyon kérlek szépen segíts! Én olyan tanácstalan vagyok, lécci önts belém egy kis önbizalmat! Egy 13 éves lány története lent (? )
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:21
^^ neked pedig, ez tanár függő az én alsós oszim olyan szemét volt, hogy mindenki tudta, hogy szemét a csaj ő is és látod nekem kellett bocsánatot kérni, amikor meg Apám bement, hogy ki Íratna a suliból ott könyörögtek az igazgatóval.... :@ huuuuuuu amúgy a hibákért is boccs, csak olyan ideges lettem... amúgy meg jó ötlet, és lazán vegyétek a dolgokat, semmi aggodalom, én már megtanultam...
Semmi baj a bakikért :)
Köcce a válaszokat! Igyekszem ezekhez tartani magamat! :)
csak azért mert volt pár szó amiből rájöttem mint pl:magaviselet levonás,oszi Mo-on ofőt mondanak :P
ne vlaszra rátérve segíteni sokat nem tudok bocsi:(
na válaszra*
am én is erdélyi vagyok ti hol laktok ha megkérdezhetem?:D
Kössz Eve a bókot xD
Ofő, de jól hangzik xD
Szatmárnémeti:) És te?
Az előttem szólóknak igazuk van.
Tiltsd le msnen,így nem tud rádírni.
Esetleg próbálj valahogy látatlanban kitolni vele.
Pl.: amikor nincs a közelben,folyékony ragasztózd be a székét. (mivel mindenki farmer nadrág mániás,így neki is azt kell hordania,azon keresztül,meg tuti nem érzi meg)
Óra közben tuti megszárad és ha szerencséd van,hamarabb megszárad,plusz mondjuk WC-re kell kimennie,a hozzáragadt szék okozhat neki egy ki meglepetést. (de persze ennek van egy hátránya: az,hogyha hirtelen áll fel,a szék lába megsebesítheti a mögötte ülőt,akivel esetleg semmi bajod nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!