Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kb 8 éves lehettem, és úszni...

Kb 8 éves lehettem, és úszni jártam láttam Az eggyik széken eggy órát, és elvittem, már az első 10 percben bántam de akkor már nem volt visszaút, utána beattuk a talált tárgyakhoz. Többi lent?

Figyelt kérdés
Azt mondták hogyha nem lesz gazdája az enyém lehet ennek már 6 éve engem még mindíg nagyon bánt, és ott van a fiók legmélyén nem tudom hogy mit csináljak lassan már kikészülök.Hogyan tehetném ezt jóvá legalább úgy hogy a tükörbe tudjak nézni.Arra gondoltam hogy elajándékozom eggy nehéz sorsú gyereknek vagy valami más ötlet?
2017. jún. 23. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha ennyire bánt, és központi kérdés ez nálad, próbáld megkeresni a gazdáját, még úgy is, hogy közel lehetetlennek tűnik.

Akár facebookon, vagy pedig ajándékozd el, jobb ötletem nincs.

2017. jún. 23. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Facebookon írhatsz egy helyi csoportba, hátha meg lesz a gazdája.

Vagy egy nagyobb csoportba (Pesten Hallottam), hogy megbántad és el akarod ajándékozni valakinek, aki rászorul, mert így megkönnyebbülnél. Illetve írd hozzá, hogy írják le, indokolják meg, hogy miért pont neki add, miért lenne rá szüksége. Így te tudsz dönteni.

Esetleg el is utazhatsz személyesen átadni az órát, már ha szeretnél utazni emiatt.

2017. jún. 23. 14:53
 3/6 anonim válasza:

Ha megpróbálod a lehetetlent, és megpróbálod megkeresni a gazdáját, ha meglesz ha nem, jót fog neked tenni.

Utána mondhatod magadnak a tükörben hogy na "Én mindent megtettem érte!!"

Amúgy meg el is ajándékozhatod de az lehet hogy továbbra is bántani fog.

Vagy mondd magadnak hogy kocsikat meg pénztárcákat lopnak el rendszeresen, egy óra mit számít... (Talán nem ez a legjobb megoldás de ha így van a helyzet ez is tökéletes!)

Vagy hogy "Miért hagyta felügyelet nélkül a padon, más is ellophatta volna..."

Figyelj ezek közül nem mindegyik eg, épeszű megoldás de ha már 6 éve volt akkor nyugodj meg.

Az hogy bánt az azt jelenti hogy lelkiismeretes vagy, aminekörülj mert egy jó tulajdonság!

2017. jún. 23. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Milyen óra, értékes? Biztos nagyon kilehetsz még mindig, ha a hejesírásról is megfeledkeztél:(

Sajnálom, de ha ezzel segíthetek, ajándákozd nekem. Nehézsorsú gyerek vagyok:(

Ödönke(9/f)

2017. jún. 23. 14:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. jún. 23. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tehetnél egy kis felhívást az uszodához. Próba szerencse. :)
2017. jún. 23. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!