Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek még van visszaút...

Szerintetek még van visszaút számomra (drogok)?

Figyelt kérdés
szóval 17 éves vagyok, 1 éve élek egyedul a szuleimtol (más országban) és amióta idejottem, a tanulás mellett olyan társaságokba keveredtem, ahova lehet nem kellett volna. Roviden annyi, hogy amikor 14 évesen fuvezni kezdtem, nem gondoltam volna hogy 17 éves koromra ez lesz... Fu után kipróbáltam a metilfenidátot, majd rendszeresen xanaxot szedtem, idén kipróbáltam az LSD-t egykétszer, ami hatalmas hatással volt a pszichikámra. Késobb az ecstasyt, de sosem csináltam ezeket gyakran (konkrétan csak kipróbáltam oket, egykét használatnál nem volt tobb alkalom). De egy hónapja a folyamatos fuvezés mellett kiróbáltam a kokaint, ami hát, sajnos túlságosan jó volt, ahhoz hogy elvonjam a figyelmem róla és visszatérjek a normális állapotomba. Állandóan ezen jár az eszem. Tudom, hogy nagyon rosszul hangzik, de emellett kituno jegyeim vannak, szorgalmasan tanulok, jovore orvosira készulok, terveim vannak, azaz nem vagyok egy szerencsétlen. Mit csináljak? Szerintetek drogosnak számítok már?
2017. febr. 26. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem egy rossz drogos vagy
2017. febr. 26. 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lenne ha keresnél egy embert akivel őszintén beszélhetsz erről. Az hogy jó tanuló vagy orvosi stb. Független attól hogy tönkrevágod a szervezeted és az agyad ezzel a sok szarral. És amiről azt gondolod hogy most nem hátrány h oké néha csinálod az évek múlva nagyot visszarughat. Mondom beszélj valakivel hogy segitsen leszokni. Mert ha ezen jár az agyad az már függés valamitől tudatalatt is.
2017. febr. 26. 23:57
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
nem vagy te drogos. és ezzel a hozzáállással nem is leszel ! bezzeg a te korodban már naponta füveztem és ittam, sokat. mit nyomsz, ritalint? hol vagy németországban? ha azt a szellemi állapotot, amiben ott élned kell, ennyivel kibírod, akkor nem drogos vagy, hanem szent, és ha ebben az iramban folytatod, nem hogy drogos nem leszel, de még diplomád is lesz és megbecsölt, normális tagja leszel a társadalomnak. üdv!
2017. febr. 26. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy drogfüggő, aki egyszer kipróbált valamilyen kábítószert az nem függő, max. a heroin, crack vált ki egy alkalomnál is függőséget, de az se mindig. Ha nem akarsz drogozni, ne drogozz, ez ilyen egyszerű.
2017. febr. 27. 00:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Most miért érzed, hogy baj van?

Leszívod magad, néha meg egy kis eki, vagy lsd még nem okoz olyan nagy gondot. Bár én már előbbinél is éreztem, hogy ez olyan dolog, amire eléggé rá lehet kattanni.

Mondjuk kokaint pont emiatt nem akartam kipróbálni, akármennyire is be voltam állva.

Szerintem egy picit próbálj ellazulni fűvel otthon, a kanapédon, egyedül.

Nem hiszem hogy olyan nagy drogos lennél, egy csomó barátomnál sejteni se lehetett ezeket a dolgokat, amíg nem került szóba, és mi se vagyunk céltalan senkiháziak. :D

2017. febr. 27. 11:06
 6/6 anonim válasza:
MINDÍG VAN KIÚT.Ezt ne deledd el.Halgasd meg:deniz kallay saunders számát erőt ad
2017. jún. 23. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!