Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivé válok ha eddig a mostohaa...

Newen kérdése:

Mivé válok ha eddig a mostohaapám vert engem de felnőve én vertem meg?

Figyelt kérdés

a mostohaapám folyamatosan részeg és ezért gyermekkorom nagy részében megvert de habár az alkoholfogyasztást nem hagyta abba lerendeztük azzal ,hogy kizártuk a házból mindenki békében élt.mintha egy saját vérfarkasunk lett volna.néha átváltozik na mindegy.de múlt héten odáig fajult hogy megütöttem.nem szoktam verekedni súlyzót is csak képeken láttam, hogy ne váljak olyanná mint ő!!!Erőszakossá.Erre múlt héten megvertem..mindig ő látszott erősebbnek féltem is tőle.De most először megütöttem aztán felkaptam mint valami macskát és odalöktem a falnak majd elkezdtem ütni mint a bokszolók.

Annyira könnyű és jó érzés volt bántani ,hogy a 10 másodperc alatt legalább 40 bántalmazási módszer jutott eszembe, hogy visszaadjam azt a 19 évnyi gyűlöletet.Megrémültem önmagamtól..

De mivé tesz ez engem?

2017. máj. 21. 14:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Au rendben van, hogy a rendőr ezt be tudja játszani, de egy sérült, rettegésben tartott ember, aki ráadásul azt érezte közben, hogy de jó volt, valószínűleg nem fogja tudni fenntartani ezt a helyzetet. Most komolyan, hol megoldás az, hogy tartsunk félelemben valakit? Miért nem távolítjuk el inkább a zavaró elemet?
2017. máj. 22. 16:16
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Az élet nem habos torta, és nem is lehet azzá tenni. Egy felnőtt és önálló ember életében rengeteg olyan "zavaró elem" van, amit nem lehet eltávolítani, hanem igenis szembe kell vele nézni nap mint nap. Sok van ami ellen lehet harcolni, és van ami ellen nem.

Zavaró elem lehet pl az utca végén lakó cigány család, akinek valamelyik tagja betör a nyári konyhádba szombat este, és elemeli a gázpalackot. Zavaró elem lehet az is, ha a nyakláncodra, vagy az utolsó forintjaidra fáj a foga, és ezt késsel hadonászva adja tudtodra. Olyankor mit teszel? Megpróbálsz a lelkére beszélni, letérdelsz imádkozni, vagy felkapod a kisbaltát, és embert faragsz belőle? Nem viccből találták ki a jogos önvédelem fogalmát, hanem azért, mert akadnak helyzetek, amikor meg kell védened magadat, a gyermekedet, az elesett szüleidet.

2017. máj. 23. 09:15
 23/23 anonim válasza:
Szóval háborúban ha mondjuk rá lőnének az osztagodra te nem nyitnál az ellenségre tüzet hogy megvéd a bajtársaidat ? Azt mondanád hogy hé srácok ne süllyedjünk le a színtükre inkább halljunk meg? Érdekes:)
2018. jan. 28. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!