Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivé válok ha eddig a mostohaa...

Newen kérdése:

Mivé válok ha eddig a mostohaapám vert engem de felnőve én vertem meg?

Figyelt kérdés

a mostohaapám folyamatosan részeg és ezért gyermekkorom nagy részében megvert de habár az alkoholfogyasztást nem hagyta abba lerendeztük azzal ,hogy kizártuk a házból mindenki békében élt.mintha egy saját vérfarkasunk lett volna.néha átváltozik na mindegy.de múlt héten odáig fajult hogy megütöttem.nem szoktam verekedni súlyzót is csak képeken láttam, hogy ne váljak olyanná mint ő!!!Erőszakossá.Erre múlt héten megvertem..mindig ő látszott erősebbnek féltem is tőle.De most először megütöttem aztán felkaptam mint valami macskát és odalöktem a falnak majd elkezdtem ütni mint a bokszolók.

Annyira könnyű és jó érzés volt bántani ,hogy a 10 másodperc alatt legalább 40 bántalmazási módszer jutott eszembe, hogy visszaadjam azt a 19 évnyi gyűlöletet.Megrémültem önmagamtól..

De mivé tesz ez engem?

2017. máj. 21. 14:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
16%

Sikerült lesüllyedned a szintjére. Innentől nem értem miért osztottad ezt meg velünk.... vert, és revansot vettél megverted....

Csak ő részegen nem tudta kontrolálni magát, Te meg józanul.

2017. máj. 21. 14:27
 2/23 anonim ***** válasza:
18%
Teljes mértékben igaza van az elsőnek,nincs mit hozza fűzni ehhez.
2017. máj. 21. 14:44
 3/23 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg jól tetted. Az elsö kettőnek fogalma sincs ilyenről arról se hogy milyen gyerekorod lehetett és hogy milyen érzés visszaadni annak a ge ci ládának csak beszé a levegőbe. Könnyű úgy itélkezni hogy hirből sem ismerjük az adott helyzetet.
2017. máj. 21. 14:48
 4/23 anonim ***** válasza:
37%

Ez rád is igaz, honnan tudod ilyen hatarozottan kijelenteni, hogy nálsm, vagy a masik válszolonal minden rendben volt?

Ez ős korban volt, helyes felfogás. Inteligens ember elintézi máshogy.

2017. máj. 21. 14:53
 5/23 anonim ***** válasza:
52%
Hát engem bántalmaztak gyerekkoromban. Mégis az elsővel értek egyet. Az ember abban a pillanatban bukik el amikor lesüllyed a bántalmazója szintjére.
2017. máj. 21. 14:53
 6/23 anonim ***** válasza:
98%
Lehet ezt ragozni, hogy intelligens ember ezt vagy azt tesz, de nekem pl fogalmam sincs, milyen lehet húszévnyi bántalmazásban élni. Legyen ez egy jel, hogy téged is elkaphat a gépszíj, és kezdened kell valamit a helyzettel. Mondjuk elmehetnél pszichológushoz, ő tudna segíteni.
2017. máj. 21. 15:03
 7/23 anonim ***** válasza:
50%
Végre Megjött az eszed. Aki ebben a világban nem hajlandó harcolni, nem érdelmi meg hogy élhessen.
2017. máj. 21. 15:28
 8/23 anonim ***** válasza:
74%

Hihetetlenül elpuhult nemzedékben élünk. Ennek a Sikerült lesüllyedned az ő szintjére" szövegnek csak az a bökkenője, hogy ha most nem állsz ki magadért, akkor sohasem fogsz. Arra meg hiába vársz, hogy más álljon ki érted, ha csak siránkozol, de nem teszel semmit. A bántalmazó önmagától nem fog jobb belátásra térni, és észérvekkel sem lehet hatni rá, marad tehát az, ha a saját fegyverével harcolsz ellene, és erőszakra erőszakkal válaszolsz. És igen! Valóban lesüllyedsz az ő szintjére, de mindenkivel a saját szintjén kell megküzdeni!

Úgyhogy részemről csak gratulálni tudok, és egy percig sem félek, hogy ez a későbbi életedre negatív hatással lesz.

2017. máj. 21. 15:42
 9/23 anonim ***** válasza:
13%
Es igen így beszél egy őstulok, ha mar puhanyozól.
2017. máj. 21. 15:54
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem személyeskedni kellene, kedves 9-es, hanem észérveket felhozni, vagy jobb ötlettel szolgálni. Vagy szerinted majd az üdvhadsereg megoldja a kérdést?
2017. máj. 21. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!