Mit kezdjek az életemmel?
Figyelt kérdés
21f
Nem tudok mit csinálni soha, semmikor. Általában nincs is semmihez és senkihez sem kedvem, már nem érdekel semmi, senki... Roh@dt nagy balf@sz vagyok mindenhez, semmihez sincs tehetségem, kitartásom. Hobbihoz lusta vagyok, meg az előbb írtam, hogy szerencsétlen lennék ahhoz is... Nem töltök le filmet/zenét/ játékot, ahhoz is lusta vagyok, meg úgy sem sikerülne. Nem járok el sehová, mert egyrészt nem akarok, másrészt nincs is kivel. Egyedül vagyok, magányos vagyok, bár ez érdekes módon engem egyáltalán nem zavar. Nem akarok barátnőt, barátokat. Tényleg nincs semmi, ami ehhez az élethez kötne, az egyetlen célom, hogy (végre-valahára) meghaljak.
Mi "baj" van velem?
2010. máj. 16. 19:40
41/41 A kérdező kommentje:
Ha te mondod...
2010. máj. 25. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!