Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek az életemmel?

Mit kezdjek az életemmel?

Figyelt kérdés

21f

Nem tudok mit csinálni soha, semmikor. Általában nincs is semmihez és senkihez sem kedvem, már nem érdekel semmi, senki... Roh@dt nagy balf@sz vagyok mindenhez, semmihez sincs tehetségem, kitartásom. Hobbihoz lusta vagyok, meg az előbb írtam, hogy szerencsétlen lennék ahhoz is... Nem töltök le filmet/zenét/ játékot, ahhoz is lusta vagyok, meg úgy sem sikerülne. Nem járok el sehová, mert egyrészt nem akarok, másrészt nincs is kivel. Egyedül vagyok, magányos vagyok, bár ez érdekes módon engem egyáltalán nem zavar. Nem akarok barátnőt, barátokat. Tényleg nincs semmi, ami ehhez az élethez kötne, az egyetlen célom, hogy (végre-valahára) meghaljak.

Mi "baj" van velem?

2010. máj. 16. 19:40
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Nem kell változtatni a modoromon. Ebben biztos vagyok.

Szeretek magányos lenni. (Ezért is kérdeztem, hogy "mi "baj" van velem?")

Igazad van, elfelejtettem írni, hogy tehetség mellett kitartásom sincs.:)

2010. máj. 18. 12:26
 22/41 Böse ***** válasza:
NA JÓ! FAKE!!
2010. máj. 18. 14:54
 23/41 A kérdező kommentje:
Nem az, ez a kőkemény valóság.:)
2010. máj. 18. 17:06
 24/41 Böse ***** válasza:
Ha ez a kőkemény valóság, hogy nem akarsz csinálni semmit, és nem is csinálsz semmit, akkor te egy boldog ember vagy, semmi baj veled. Minek tetted fel a kérdést?
2010. máj. 20. 17:22
 25/41 anonim ***** válasza:
pszichológus
2010. máj. 22. 12:14
 26/41 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy otthon vagy, emlékszem egész nyáron itthon voltam és teljesen más lett a világszemléletem mikor megint elkezdődö9tt a suli, az otthonlétbe őrültél bele.
2010. máj. 22. 13:20
 27/41 anonim ***** válasza:

az részlet kérdés, hogy nincs tehetséged, de amikor emberekkel érintkezel, akkor hogyan viszonyulsz hozzájuk? kedves, megértő, türelmes vagy velük, vagy undok, goromba, önző?

kérlek válaszolj, és kiderül az igazság.

egyébként egy megjegyzést a végére, bár korábban már leírta egyvalaki.

Jézus Krisztus:

"Boldogak a lelki szegények!"

üdv

25/F

2010. máj. 22. 19:05
 28/41 anonim ***** válasza:
Gyúrj.
2010. máj. 23. 14:26
 29/41 A kérdező kommentje:

Normálisan viselkedek az emberekkel (általában). Nem őket utálom, magamat.

De ne hozzuk már fel a vallásnak nevezett parasztvakítást...

2010. máj. 23. 16:52
 30/41 anonim ***** válasza:

19:05 vagyok

Ezek szerint nem csak magadat nem szereted, hanem a vallást sem. Azt is tudom, hogy miért, de az igazat megvallva nekem nem ilyen célom volt ezzel a kiírással. Nem vagyok tagja semmilyen vallási brigádnak, templomban is akkor voltam, amikor kötelező volt. :)

Azért mert valamiben nem vagy jó képességű, azért nem kell utáld magad. Viszont rendelkezel negatív emberi tulajdonságokkal is, türelmetlen, elítélő, lusta, amiken pedig tudnál változtatni. De másokkal miért vagy kedves, odafigyelő, mi késztet téged erre? Velük miért tudsz az lenni, s magaddal miért nem? Mindenki ugyanannyit ér. De ha most nézőpontokat vizsgálunk, akkor egy olyan ember mit mondjon, aki elveszítette a lábát, vagy megvakult, esetleg annak is született? Ha ennyire nem érdekel semmi, akkor a kérdésedet sem írtad volna ki, arra várva, hogy majd valaki megmondja neked. Én megmondanám, de már az elején elítéltél, ok nélkül. Biztosan van olyan dolog, amihez értesz, biztosan van olyan dolog, ami érdekel, ha más nem is de az emberek véleménye erről a dologról. Mesélj egy történetet magadról, amiben úgy érezted, hogy jól megálltad a helyed. Fogsz tudni. Várom.

üdv

25/F

2010. máj. 23. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!